Serija Breaking Bad (Kriva pota) praznuje 10 let, na AMC Slovenija si lahko ogledate vseh 5 sezon – vsak dan ob 22.00 | UPORABNA STRAN

Serija Breaking Bad (Kriva pota) praznuje 10 let, na AMC Slovenija si lahko ogledate vseh 5 sezon – vsak dan ob 22.00

Serija Breaking Bad (Kriva pota) je luč sveta ugledala 20.1.2008 na programu AMC, ker program AMC Slovenija takrat še ni obstajal, smo serijo v Sloveniji dobili šele aprila 2010, predvajala pa sta jo POP TV in Kanal A.

AMC obeležuje 10 let kultne serije Breaking Bad (Kriva pota)
AMC je do 29.9.2013 predvajal 62 epizod serije Breaking Bad (Kriva pota) v petih sezonah, zadnja pa je bila razdeljena na dva dela in so jo predvajali z letnim razmikom. Serija je iz sezone v sezono dobivala na številu gledalcev, kar je precej redko in kaže na to, da je serija pritegnila široko občinstvo. Iz povprečja 1.23 mio gledalcev na epizodo v 1. sezoni so zrastli na 4.32 mio gledalcev v 5. sezoni. Seveda ti podatki veljajo za ZDA.

Maratonska ponovitev
Za vse tiste, ki serije še niste videli in za vse tiste, ki bi jo radi videli ponovno je AMC Slovenija pripravil prav posebno maratonsko ponovitev vseh petih sezon serije. V januarju in februarju bo namreč vsak dan ob 22.00 na sporedu nova epizoda.

Zgodba serije
Učitelj kemije, ki z ženo in najstniškim sinom živi v Novi Mehiki, dobi diagnozo pljučnega raka in napoved, da mu ostaneta samo še dve leti življenja. V želji, da bi zagotovil finančno varnost svoje družine, izbere vstop v nevaren svet drog in kriminala in se s pomočjo nekdanjega učenca loti izdelave in prodaje metamfetamina. V seriji tako spremljamo učitelja kemije, kako krmari med številnimi nevarnostmi kriminalnega sveta, s katerim nima nikakršnih izkušenj.

AMC v letu 2018 pripravlja zanimiv program
Na AMC Slovenija bomo tako že marca lahko spremljali povsem novo antološko serijo The Terror, ki sloni na istoimenskem romanu avtorja Dana Simmonsa iz leta 2007. Deleži bomo tudi 3. sezone serije Into the Badlands ter 4. sezone Fear the Walking Dead. Do konca leta pa bomo zagotovo dobili še kakšno zanimivo serijo npr. novo sezono Better Call Saul, ki je spin-off in prequel serije Breaking Bad.

Sorodni članki

Komentiraj

Anti-Spam: