Madame – francoska komedija v kateri se služkinja čez noč prelevi v damo v kino prihaja 11.1.2018 | UPORABNA STRAN

Madame – francoska komedija v kateri se služkinja čez noč prelevi v damo v kino prihaja 11.1.2018

Madame je francoska dramska komedija režiserke Amande Sthers v kateri se služkinja zardi spleta okoliščin čez noč prelevi v damo in bogatinski srenji pokaže, kako se stvarem sreže.

90 minut dolg film v slovenske kinematografe prihaja v četrtek, 11.1.2018, premiero pa je v Franciji ugledal novembra lani. Igralsko zasedbo filma s 4.7 mio $ vrednim proračunom, med drugim sestavljajo Toni Collette, Harvey Keitel in Rossy de Palma.

Zgodba filma Madame
Bogata ameriška zakonca Anne (Toni Collette) in Bob (Harvey Keitel), ki se ponašata z dobrimi zvezami, sta se v upanju, da oživita nekaj ognja v svojem zakonu, preselila v Pariz v razkošno vilo. Med pripravljanjem na še posebno imenitno večerjo za silno imenitne mednarodne prijatelje gostiteljica dojame, da bo gostov trinajst. Vsa panična vztraja, da se njena zvesta služkinja Maria (Rossy de Palma) za tisti večer prelevi v skrivnostno špansko aristokratinjo, da se izogne nesrečni številki. A kapljica vina preveč in igriva besedica ali dve v nedolžnem pogovoru, in Maria povsem očara gizdalinskega britanskega prekupčevalca z umetninami (Michael Smiley). Med njima počasi začne cveteti ljubezen, in Anne kmalu svojo služkinjo zasleduje po Parizu ter na koncu skuje načrt, da bi uničila to povsem nepričakovano in srečno razmerje.

Napovednik filma Madame

Sorodni članki

Komentiraj

Anti-Spam: