Xiaomi Mi Band 3 zapestnica bo najverjetneje predstavljena v letu 2018, pričakovani novosti pa NFC in GPS | UPORABNA STRAN

Xiaomi Mi Band 3 zapestnica bo najverjetneje predstavljena v letu 2018, pričakovani novosti pa NFC in GPS

Xiaomi Mi Band 3 pametna zapestnica bo luč sveta najverjetneje ugledala v letu 2018, če bo Xiaomi sledil začrtanemu trendu pri predstavitvi zapestnic Mi Band in Mi Band 2, ki jih je predstavil julija 2014 in junija 2016.

Pametna zapestnica

Kaj bo novega pri Xiaomi Mi Band 3?
Xiaomi nove zapestnice uradno še ni predstavil, je pa o njej na plano privrelo kar nekaj govoric. Mi Band 3 naj bi tako imel precej večji zaslon kot Mi Band 2, prav tako naj bi stopili v smer Amoled zaslona. Nadgrajeni senzorji, ki bodo prepoznali delo, ki ga uporabnik opravlja ter preklopili v ustrezen način delovanja npr. fitnes, spanje … Boljša avtonomija je prav tako ena od točk na kateri naj bi Xiaomi delal. Mi Band 2 ima 70 mAh baterijo, Mi Band 3 naj bi imel večjo, hkrati pa bi bil energijsko bolj učinkovit. Čas delovanja naj bi povečali na 40 dni.

Med naprednimi funkcijami pa bi v Mi Band 3 lahko ugledali NFC in GPS. Z NFC funkcionalnostjo bi uporabniki dobili možnost uporabe plačilnega sistem kot je Xiaomi Mi Pay. Z dodajanjem GPS funkcionalnosti pa bi uporabniki dobili pametno zapestnico, ki omogoča sledenje tudi takrat, ko telefon ni v bližini.

Kaj točno bo Xiaomi Mi Band 3 imel, bi lahko videli že v prvi polovici leta 2018.

Sorodni članki

Komentiraj

Anti-Spam: