DJI Osmo Mobile 2 je 2. generacija triosnega DJI stabilizatorja za telefone – cena 129$, 170$ manj kot DJI Osmo Mobile | UPORABNA STRAN

DJI Osmo Mobile 2 je 2. generacija triosnega DJI stabilizatorja za telefone – cena 129$, 170$ manj kot DJI Osmo Mobile

DJI Osmo Mobile 2 je nadgradnja najverjetneje enega najbolj popularnih triosnih stabilizatorjev, DJI Osmo Mobile. Osmo Mobile 2 prinaša kar nekaj novosti, hkrati pa ima precej nižjo ceno kot prva generacija.

Baterija zdrži 15 ur, tudi vertikalno in večji nagibi
Vizualno je Osmo Mobile 2 podoben predhodniku, namesto zamenljivih baterije je sedaj ta vgrajena in omogoča 15 ur delovanja. Hkrati pa so dodali tudi USB vhod, ki omogoča polnjenje stabilizatorja med uporabo. Na voljo pa je tudi obratna možnost, saj lahko stabilizator polni telefon. Namestitev telefona na nosilec je lažja, poleg ležečega (horizontalno) položaja je sedaj na voljo tudi pokončni (vertikalno).

Povečali so tudi nagibe, ki jih omogoča DJI Osmo Mobile 2. S tem so omogočili nekoliko več kreativne svobode snemalcu videa. Na dnu stabilizatorja je univerzalni 1/4″ navoj za montažo na tripod ali druge podobne naprave. Poleg ActiveTrack in time-lapse načina so pri DJI-ju dodali še hyper-lapse funkcijo in zoom drsnik. DJI GO aplikacija pa omogoča tudi YouTube in Facebook live streaming.

DJI Osmo Mobile 2 ima precej nižjo ceno kot Osmo Mobile
Priporočena maloprodajna cena za DJI Osmo Mobile 2 bo 129$, to je precej manj kot 299$, kot je cena za Osmo Mobile. 23.1.2018 bo stabilizator ekskluzivno moč prednaročiti na Apple.com, neposredno pri DJI in njihovih pooblaščenih prodajalcih pa od začetka februarja 2018.

Sorodni članki

Komentiraj

Anti-Spam: