Film Deadpool 2 v kino prihaja 2 tedna prej – 18. maja, namesto 1. junija 2018

Film Deadpool 2 je glede na dobre odzive prvega dela eden bolj zanimivih filmov leta 2018. 20th Century Fox je sedaj naznanil, da film v kino prihaja prej kot je bilo sprva načrtovano, saj si ga bo moč ogledati od 18. maja 2018 in ne šele od 1. junija.

Seveda ta datum velja za ZDA. Blitz, ki je distributer filma za Slovenijo, datuma še ni naznanil, a najverjetneje bo premiera 17.5.2018, saj imamo v Sloveniji premiere ob četrtkih. Film pa je dovolj pomemben, da bo premiera v istem tednu kot v ZDA.

Zakaj premik?
Najverjetneje ima pri tem precej prstov vmes Disneyjev film Solo: A Star Wars Story, saj je Fox sedaj svoj Deadpool 2 postavil teden pred Disneyjev film. Prvi film o Marvelovem junaku Deadpool je postal film z največ prometa v kategoriji R-rated (mlajši od 17 let morajo biti v spremstvu starša ali skrbnika). V prvem tednu Deadpool 2 težav ne bi smel imeti, glede drugega pa Fox očitno samozavestno meni, da bo sarkastični superheroj, boljša izbira kot Solo: A Star Wars Story. Bomo videli kako se bo stvar na koncu razpletla.

Sorodni članki

1 komentar

  1. […] Film Deadpool 2 v kino prihaja 2 tedna prej – 18. maja, namesto 1. junija 2018 (0) Film Deadpool 2 je glede na dobre odzive prvega dela eden bolj zanimivih filmov leta […]

Komentiraj

Anti-Spam: