Film The New Mutants bo zamujal eno leto, premiera je predvidena za 22. februar 2019, tudi Gambit prihaja kasneje

The New Mutants in Gambit sta dva filma iz družine filmov X-Men, ki bosta zamujala, medtem ko je 20th Century Fox naznanil, da Deadpool 2 v kino prihaja 2 tedna prej.

The New Mutants je superjunaška grozljivka, ki sloni na istoimenski skupini mladih mutantov iz stripov Marvel Comics. Film bo režiral Josh Boone v njem pa bodo igrali Anya Taylor-Joy, Maisie Williams, Charlie Heaton, Henry Zaga, Blu Hunt in Alice Braga. Pet mladih mutantov svoje sposobnosti odkriva medtem ko so zaprti v skrivnem objektu proti svoji volji. Za pobeg se bodo morali bojevati s svojimi grehi. Film The New Mutants je bil načrtovan za 13. april 2018, a ga je FOX zamaknil za 10 mesecev, tako da bo na filmska platna prišel šele 22. februarja 2019. Razlog naj bi bilo prekrivanje z nekaterimi drugimi filmi.

Film Gambit pa je drugi film, ki bo na filmska platna prišel kasneje. Ta le nekaj mesecev, saj so premiero iz 14. februarja 2019 premaknili na 7. junij 2019. Film o istoimenskem superjunaku iz stripov Marvel Comics bo zamujal zaradi tega, ker je izgubil režiserja. Gore Verbinski se je v januarju 2018 namreč od projekta poslovil. Razlog pa naj bi bili konflikti v koledarskem planiranju. Posledično se sedaj film, ki je doživel kar nekaj zamikov, zopet zamika.

Sorodni članki

Komentiraj

Anti-Spam: