Samsung Galaxy S9 bi lahko imel variabilno zaslonko (f/1.5 in f/2.4), za fotografiranje v temnejših in svetlejših pogojih | UPORABNA STRAN

Samsung Galaxy S9 bi lahko imel variabilno zaslonko (f/1.5 in f/2.4), za fotografiranje v temnejših in svetlejših pogojih

Samsung Galaxy S9 je manjši od prihajajočega dua. Glede na napovedi bo S9+ dobil dvojni fotoaparat, S9 pa kot vse kaže variabilno zaslonko. To bi bil prvi Samsungov telefon s to funkcijo in hkrati prvi med paradnimi konji večjih mobilnih igralcev.

Varibailna zaslonka (f/1.5 in f/2.4) in Super Slow-mo razkrita na škatli
Škatla, ki izgleda kot prava prodajna škatla telefona Galaxy S9 razkriva nekaj zanimivih podrobnosti. Samsung naj bi v prihajajočem paradnem konju imel “Super Speed” 12MP Dual Pixel fotoaparat z optičnim stabilizatorjem (OIS). Najverjetneje bo šlo za novo 1.28-micrometer 12 MP ISOCELL Fast 2L9 tipalo z Dual Pixel tehnologijo, ki ga je Samsung predstavil pred nekaj meseci. Variabilna zaslonka f/1.5 za fotografije v temnejših pogojih in f/2.4, ko je svetlobe dovolj. Hkrati pa je na škatli omenjen Super Slow-mo, ki se sklada z govoricami o Galaxy S9, da naj bi podpiral snemanje počasnega videa 1000 fps.

Poleg zgoraj omenjenega so omenjeni tudi Iris skener, brezžično polnjenje, IP68 zaščita, pa tudi Stereo Speakers by AKG in AKG slušalke. Telefon pa naj bi imel 4GB RAM-a in 64GB spomina.

Sorodni članki

Komentiraj

Anti-Spam: