Potnik (The Commuter) je akcijski triler v katerem se vožnja z vlakom spremeni v boj za preživetje in iskanje morilca | UPORABNA STRAN

Potnik (The Commuter) je akcijski triler v katerem se vožnja z vlakom spremeni v boj za preživetje in iskanje morilca

Film Potnik (The Commuter) režiserja Jauma Colleta-Serre, ki sledi moškemu, ki je bil proti svoji volji rekrutiran v morilsko zaroto, po tem, ko je na vlaku srečal neznano žensko.

V 105 minut dolgem filmu glavno vlogo igra Liam Neeson, igralsko zasedbo pa med drugim sestavljajo tudi Vera Farmiga, Patrick Wilson, Jonathan Banks, Sam Neill, Dean-Charles Chapman in Elizabeth McGovern. Proračun filma je znašal 30 mio $.

Zgodba
Michael Woolrich (Liam Neeson) je zavarovalni agent, ki se že desetletje vsak dan z dela vrača z istim vlakom. Njegova pot domov, ki ne bi mogla biti bolj rutinska, pa se na eni od voženj v trenutku spremeni v svoje nasprotje, katere posledice so lahko usodne. Potem ko ga ogovori skrivnostna neznanka Joanna (Vera Farmiga), je primoran, še preden se vlak ustavi na svoji zadnji postaji, odkriti identiteto skritega sopotnika in rešiti uganko. Kmalu se znajde v divjem vrtincu kriminalne zarote, ki ima lahko usodne posledice tako zanj kot za ostale potnike, ki so se po naključju skupaj z njim znašli na vlaku.

Napovednik filma Potnik (The Commuter)

Sorodni članki

Komentiraj

Anti-Spam: