Gourmet Cup Ljubljana 2018 kulinarični dogodek s Top Chefi na Krvavcu, je letos obogaten s strokovno konferenco na Ljubljanskem gradu (27.-30.1.2018) | UPORABNA STRAN

Gourmet Cup Ljubljana 2018 kulinarični dogodek s Top Chefi na Krvavcu, je letos obogaten s strokovno konferenco na Ljubljanskem gradu (27.-30.1.2018)

Gourmet Cup Ljubljana 2018 je sedaj postal že tradicionalni dogodek, ki ga organizira Gostinstvo Jezeršek. Letošnji dogodek se iz Krvavca širi tudi v Ljubljano, kjer bo organizirana strokovno-izobraževalna konferenca pod vodstvom Ane Roš in nepozabni doživetje poimenovano Experience dinner.

Večerja na zajli (Gorenje Gourmet Večerja na zajli) se je na Krvavcu odvila včeraj. Danes, 28.1.2018 pa se od 11.00 do 15.00 na Krvavcu odvija Gourmet na snegu. Cena za eno jed je 4€. Preizkusili pa boste lahko jedi, ki jih bodo pripravili Jure Tomič (Ošterija Debeluh), Igor Delak (Mochoritsch, Avstrija), Ana Šušteršič (Jezeršek gostinstvo), Guiseppe Mancino (Il Piccolo Principe**, Italija), Ivan Bombieri (Ristorante La Taverna*, Italija) Cesare Battisti (Ristorante Ratanà, Italija).

Ponedeljek, 29.1.2018 bo posvečen strokovno-izobraževalni konferenci na Ljubljanskem gradu. Konferenca bo obsegala dve okrogli mizi z kulinaričnega, gostinskega in turističnega sveta. Sam dogodek bo potekal pod vodstvom Ane Roš, razdeljen pa bo na dva dela Potencial Slovenije kot kulinarične destinacije in Izobraževanje in kadrovanje v gostinstvu in turizmu. Več podrobnosti pa si lahko preberete tukaj.

Dogajanje na Ljubljanskem gradu bo zaključil večerni Experience dinner s kuharskimi chefi Ano Roš, Philipom Rachingerjem in Lukom Jezerškom.

Torek, 30.1.2018 pa bo ponovno dan za druženje na Krvavcu, kjer bo potekal Audi Pokal Gourmet. Ob 8.00 se bo odvil Argeta Exlusive zajtrk in žreb številk, ob 11.00 bo potekala smučarska tekma za Audi Pokal Gourmet. Prav tako ob 11.00 pa se bo na Krvavcu odvijal tudi Gourmet na snegu s TOP domačimi in tujimi kuharskimi Chefi. After party se začne ob 16.30 v garaži spodnje postaje krvavške žičnice in se zaključi ob 24.00.

V torek se bodo predstavili: Marko Pavčnik (Pavus), Luka Košir (Gostišče Grič), Tomaž Bolka (Gostilna Krištof), Boštjan Trstenjak (Cubo), Ilija Pejić (Ilija Golf Club Tarviso, Italija), Ksenja Krajšek Mahorčič (Gostilna Mahorčič) in Srečko Kunst (Gostilna Šempeter) in Guiseppe Mancino (Il Piccolo Principe**, Italija).

Sorodni članki

Komentiraj

Anti-Spam: