EasyJet / Ljubljana – Berlin (TXL) bo nova letalska povezava / od 9.8.2018 naprej 3x na teden (torek, četrtek, sobota) | UPORABNA STRAN

EasyJet / Ljubljana – Berlin (TXL) bo nova letalska povezava / od 9.8.2018 naprej 3x na teden (torek, četrtek, sobota)

EasyJet je danes napovedal vzpostavitev nove letalske povezave iz Ljubljane in sicer bodo leteli v Berlin (Berlin Tegel -TXL). Letalsko povezavo Ljubljana (LJU) – Berlin Tegel (TXL) bo EasyJet vzpostavil 9. avgusta 2018, leteli pa bodo 3x na teden.

Torek, četrtek in sobota
Kot so sporočili iz EasyJeta bodo med Ljubljano in Berlinom leteli ob torkih, sredah in sobotah z letalom Airbus A320. Cena enosmerne letalske vozovnice se prične pri 30.37€, vozovnice pa so že v prodaji na jihovi spletni strani in mobilni aplikaciji. EasyJet je sicer iz letališča Berlin Tegel za poletno sezono 2018 (prične se 25.3.2018, konča pa 27.10.2018) najavil 23 novih letalskih povezav in tako ponudil 3.8 mio sedežev.

Thomas Haagensen, direktor EasyJet Europe je povedal: »I’m delighted to announce a new direct service from Ljubljana to Berlin today as part of our expansion at Berlin Tegel airport. The route has been unserved for a few months so we’re really happy to connect the two capitals again. Berlin Tegel is easyJet’s third destination from Ljubljana Jože Pučnik Airport, in
addition to our existing services to London Gatwick and London Stansted.«

EasyJet je iz Ljubljane v Berlin že letel, povezavo z letališčem Schönefeld Airport (SXF) so vzpostavili leta 2004, z leti pa so prenehali v letu 2006. V Berlin je letela tudi Adria, ki je z leti prenehala v zimski sezoni 2016/2017. Pri EasyJetu so očitno ocenili, da se jim ponovna vzpostavitev letalske povezave izplača in jo bodo zato v višku sezone ponovno vzpostavili. Kot so za Uporabno stran pojasnili pri EasyJetu je širitev povezav iz Ljubljane prišla v sklopu nakupa sredstev bankrotirane letalske družbe Air Berlin. EasyJet je tako na letališču Berlin Tegel prevzel letalske operacije Air Berlina. Dodal pa je še nekatere nove, med njimi tudi Ljubljano.

Podrobnosti letov
Berlin (TXL) – Ljubljana (LJU) – U25521 / torek, četrtek, sobota
-Odhod ob 10.45, prihod 12.35

Ljubljana (LJU) – Berlin (TXL) – U25522 / torek, četrtek, sobota
-Odhod ob 13.10, prihod 15.00

Sorodni članki

Komentiraj

Anti-Spam: