Telemach je s 1.2.2018 ukinil programe CBS Reality, AMC, Minimax, Jim Jam, Sundance in Extreme sports | UPORABNA STRAN

Telemach je s 1.2.2018 ukinil programe CBS Reality, AMC, Minimax, Jim Jam, Sundance in Extreme sports

Telemach je z današnjim dnem, 1.2.2018 iz programske sheme umaknil 5 televizijskih programov in sicer gre za programe TV mreže AMC Networks International. Razlog, ki so ga navedli je, da se izteka pogodba, a pravi razlog za nepodaljšanje je zagotovo drugje. Glej Update

Danes je začela veljati tudi podražitev Telemachovih storitev, nekaterim paketom so dvignili hitrosti, a Telemachovi uporabniki ostajajo brez programov CBS Reality, AMC, Minimax, JimJam, Sundance in Exstreme Sports. So pa v družbi hkrati navedli, da so pred kratkim v programsko shemo dodali Planet TV 2, Planet Plus, Epic Drama HD in sinhroniziran otroški program Pikaboo ter Prva World in Prva Kick v paket Balkan.

Da se pri Telemachu niso odločili podaljšati pogodbe z AMC Networks International je lahko povezano z različnimi razlogi. Lahko je AMC zahteval višjo ceno za retransmisijo, tako kot to v zadnjem času počnejo druge TV hiše, lahko pa je Telemach celo deloval daljnosežno in s tem ščiti programe Pro Plusa s katerimi bi lahko bili v prihodnosti lastniško povezani. Kaj točno je bil razlog za nepodaljšanje najverjetneje ne bomo nikoli izvedeli. Sicer pa bosta med programi, ki so jih odstranili iz sheme, najverjetneje najbolj pogrešana ravno otroška, Minimax in JimJam.

Update
Telemach na svoji spletni strani preklica še ni objavil, so pa to tvitnili. Tako da bodo programi CBS Reality, AMC, Minimax, JimJam, Sundance in Exstreme Sports vidni še naprej.

Sorodni članki

6x komentirano

 1. AMC-jevi programi do nadaljnega ostajajo v shemi telemach-a in TOTAL TV -ja….. Ker na tej strani se itak sam šimfa telemach , ko pa uvedejo kaj zelo dobrega se pa sploh ne objavi članek ( lep primer , ko je telemach kupil teleing , je bilo komentirano, da bodo uporabniki dobili tudi prepotopni D3go, potem , ko pa se je uvedel EON ( najboljša platforma od vseh operatejev), se je pa sploh ni omenilo…

 2. Telemach tega o AMC-jevih portalih na svoji spletni strani https://telemach.si/Pomoc/Novosti-in-Obvestila# kjer bi to moralo biti objavljeno, saj gre za krajevno običajen način. Tam je objavil napoved ukinitve in tam bi moral najvaiti tudi spremembo, a je do sedaj ni. Tako da to uradno velja.

  Kot uporabnik storitev Telemacha pa lahko potrdim, da npr. AMC še vedno dela.

  Objav o Teleingu je bila objavljena avgusta z besedilom ” ne tako prijazno aplikacijo D3Go.” O EON-u takrat ni bilo ne duha ne sluha. Prva novica je prišla na dan skoraj mesec kasneje. Drži pa, da je EON dobra aplikacija, ko so jo lansirali je imela kar nekaj težav, zato takrat ni bil opravljen test, ker bi bil preveč negativen. Sedaj so te napake več ali manj odpravili in deluje dobro. Tako da bo objavljen tudi članek na to temo.

 3. Pozdravljeni,
  a ima mogoče kdo točno informacijo o teh ukinitvah – predvsem Minimaxa?? Naš otrok joče že 3 dni, ker ga vsak dan pripravljam na izklop, za-to bi prosil, če bilokdo kaj bolj uradnega izve. Ali bodo program pustili, ali so samo časovno zadevo o izklopu zamaknili?? Hvala za vsak info.

 4. Kot vse kaže so preklicali to obvestilo. Uradno nikjer nič ne piše, so pa tvitnili, da je preklicano in da bodo programi še naprej del Telemachove programske sheme.

  Upam, da pomaga pri ublažitvi joka otroka. 🙂

 5. Super informacija, upam samo, da ni mogoče prestavljeno za kakšen mesec ali pa dva. Uf, to pa je danes prineslo veselja v hišo…;)..Lp

 6. […] Telemach je s 1.2.2018 ukinil programe CBS Reality, AMC, Minimax, Jim Jam, Sundance in Extreme sport… (5) Telemach je z današnjim dnem, 1.2.2018 iz programske sheme umaknil 5 televizijskih […]

Komentiraj

Anti-Spam: