Solo: Zgodba Vojne zvezd (Solo: A Star Wars Story) – prvi napovednik filma o Han Solu, ki v kino prihaja 24.5.2018, je že na voljo | UPORABNA STRAN

Solo: Zgodba Vojne zvezd (Solo: A Star Wars Story) – prvi napovednik filma o Han Solu, ki v kino prihaja 24.5.2018, je že na voljo

Film Solo: Zgodba Vojne zvezd (Solo: A Star Wars Story), ki govori o mladem Han Solu, je dobil svoj prvi napovednik /trailer. Film si bomo v Sloveniji lahko ogledali od 24.5.2018 dalje, tudi v 3D tehniki.

 

 

Režiserska taktirka filma je nekoliko komplicirana, saj sta bila Phil Lord in Christopher Miller po štirih mesecih in pol snemanja (okoli 3/4 celotnega snemanja) odpuščena, nadomestil pa ju je Ron Howard. Kdo bo na koncu naveden kot režiser tako še ni znano. Je pa Solo: Zgodba Vojne zvezd (Solo: A Star Wars Story) drugi film po Rouge One iz leta 2016, ki je samostojni film franšize Vojna zvezd (Star Wars).

Zgodba
Film je postavljen v čas pred originalnim filmom iz leta 1977, v njem pa bomo lahko spremljali mladega Han Sola (Alden Ehrenreich), ki tekom avanture v mračnem podzemnem svetu polnem kriminala, spozna svojega bodočega kopilota Chewbacco (Joonas Suotamo) in se sreča z Landom Calrissianom (Donald Glover). V filmu pa bodo igrali še Woody Harrelson, Emilia Clarke, Thandie Newton, Phoebe Waller-Bridge in Paul Bettany.

Slovenski napovednik filma Solo: Zgodba Vojne zvezd (Solo: A Star Wars Story)

Sorodni članki

Komentiraj

Anti-Spam: