Obliži s srebrom za antibakterijski učinek in optimalno celjenje ran po posegih / Hansaplast AquaProtect Silver in Sensitive Silver | UPORABNA STRAN

Obliži s srebrom za antibakterijski učinek in optimalno celjenje ran po posegih / Hansaplast AquaProtect Silver in Sensitive Silver

Celjenje ran po operativnem posegu potrebuje posebno nego. Medicinsko gazo je treba zamenjati z obliži z antibakterijskim učinkom in tako v čim večji meri preprečiti možnost postoperativne infekcije.

Srebro kot antibakterijska učinkovina širokega spektra
Obliži Hansaplast Aqua Protect XL in XXL so sterilne obloge za vodoodporno zaščito srednje velikih do velikih običajnih ran. Prav tako so zelo primerni za uporabo po manjših operacijskih posegih, saj velika blazinica za rano vsebuje antibakterijsko srebro, ki ustvari optimalne pogoje za celjenje. Strokovnjaki priporočajo srebro zaradi njegovega antibakterijskega učinka širokega spektra, ki zmanjša tveganje za okužbo, saj so okužbe pogosto veliko bolj zdravju nevarne kot sama znamenja.

Hansaplast Sensitive obliži pa so namenjeni koži nagnjeni k srbečici in drugim draženjem. Ti so do kože prijazni, saj so iz mehkega materiala, ki omogoči dihanje povrhnjice. Nežen material je hipoalergenski in prožen.

Priporočena maloprodajna cena za AquaProtect Silver XL, 70×60 ja 4.48€, za AquaProtect Silver XXL, 100×80 je 6.28€, za Sensitive Silver XL, 70×60 je 3.74€, Sensitive Silver XXL, 100×80 pa 5.22€.

Sorodni članki

Komentiraj

Anti-Spam: