Maščevalci: Brezmejna vojna (Avengers: Infinity War), slovenski napovednik filma, ki v kino prihaja 3.5.2018 | UPORABNA STRAN

Maščevalci: Brezmejna vojna (Avengers: Infinity War), slovenski napovednik filma, ki v kino prihaja 3.5.2018

Film Maščevalci: Brezmejna vojna (Avengers: Infinity War) je nadaljevanje filma Marvel’s The Avengers iz leta 2012 in Avengers: Age of Ultron iz leta 2015. Hkrati pa bo film Maščevalci: Brezmejna vojna (Avengers: Infinity War) devetnajsti film iz Marvel Cinematic Universe (MCU).

Film režiserjev Anthonyja in Joea Russoja si bomo v Sloveniji lahko ogledali od 3.5.2018 dalje, tudi v 3D tehniki. Za globalno distribucijo skrbi Walt Disney Studios Motion Pictures, v Sloveniji pa 2i film.

Igralska zasedba filma: Robert Downey Jr. kot Tony Stark / Iron Man, Josh Brolin kot Thanos, Mark Ruffalo kot Bruce Banner / Hulk, Tom Hiddleston kot Loki, Chris Evans kot Steve Rogers, Chris Hemsworth kot Thor, Jeremy Renner kot Clint Barton / Hawkeye, Chris Pratt kot Peter Quill / Star-Lord, Paul Rudd kot Scott Lang / Ant-Man, Chadwick Boseman kot T’Challa / Black Panther, Tom Holland kot Peter Parker / Spider-Man …

Zgodba
Dogodki filma se odvijajo 4 leta po filmu Guardians of the Galaxy Vol. 2 (Varuhi galaksije, 2. dejanje), ko so bili Maščevalci razdeljeni po dogodkih v Captain America: Civil War. Ko Thanos prispe na Zemljo, da bi našel kamne neskončnosti, s katerimi bi lahko po svoje krojil dogajanje, morajo Maščevalci združiti moči z Guardians of the Galaxy (Varuhi galaksije) in mu preprečiti, da njegov siloviti napad pripelje do konca vesolja.

Slovenski napovednik filma Maščevalci: Brezmejna vojna (Avengers: Infinity War)

Sorodni članki

Komentiraj

Anti-Spam: