Film Jurski svet: Padlo kraljestvo, ki v kino prihaja 7.6.2018, je dobil drugi napovednik / trailer | UPORABNA STRAN

Film Jurski svet: Padlo kraljestvo, ki v kino prihaja 7.6.2018, je dobil drugi napovednik / trailer

Film Jurski svet: Padlo kraljestvo (Jurassic World: Fallen Kingdom), ki v slovenske kinematografe prihaja 7.6.2018, je dobil svoj drugi napovednik, prvega smo si lahko ogledali decembra lani.

Film režiserja J.A. Bayona je zasnovan kot nadaljevanje filma Jurassic World (Jurski svet) iz leta 2015, saj se odvija štiri leta po dogodkih iz tega filma, hkrati pa je peti film franšize Jurassic Park. Igralsko zasedbo bodo sestavljali: Chris Pratt, Bryce Dallas Howard, BD Wong, James Cromwell, Ted Levine, Justice Smith, Geraldine Chaplin, Daniella Pineda, Toby Jones, Rafe Spall, Isabella Sermon in Jeff Goldblum.

Štiri leta po tem, ko so dinozavri uničili zabaviščni park Jurski svet, je otok Isla Nublar zapuščen. Dinozavri na njem prebivajo prepuščeni sami sebi, a na otoku se začne prebujati vilkan. Owen (Chris Prat) in Claire (Bryce Dallas Howard) pa se zato odpravita na reševalno misijo. Owen bi rad naše svojega raptorja po imenu Blue, ki je ostal pogrešan v divjini, Claire pa mu bo pri tem pomagala. Med reševanjem pride njuna odprava na sled zaroti, ki utegne naš planet izpostaviti vrsti nevarnosti.

2. napovednik filma Jurski svet: Padlo kraljestvo (Jurassic World: Fallen Kingdom)

Sorodni članki

Komentiraj

Anti-Spam: