Mamma Mia! Spet začenja se (Mamma Mia! Here We Go Again), film ki so ga snemali tudi na otoku Vis, v kino prihaja 23.8.2018 / napovednik | UPORABNA STRAN

Mamma Mia! Spet začenja se (Mamma Mia! Here We Go Again), film ki so ga snemali tudi na otoku Vis, v kino prihaja 23.8.2018 / napovednik

Film Mamma Mia! Spet začenja se (Mamma Mia! Here We Go Again) je romantična glasbena komedija, ki je nadaljevanje filma Mamma Mia! iz leta 2008 in sloni na istoimenskem muzikalu.

Film poln petja, plesa, smeha in ljubezni je režiral Ol Parker, prav tako pa je zanj spisal tudi scenarij. V drugem delu filma bodo igrali: Meryl Streep, Amanda Seyfried, Lily James, Christine Baranski, Julie Walters, Pierce Brosnan, Colin Firth, Stellan Skarsgård, Dominic Cooper, Andy García in Cher.

S snemanjem filma Mamma Mia! Spet začenja se so začeli avgusta 2017 na hrvaškem, snemanje pa se je izvajalo tudi na otoku Vis. Za globalno distribucijo filma skrbi Universal Pictures, v Sloveniji pa Karantanija cinemas.

Zgodba
V prvem delu smo spoznali simpatično Sophie, ki se bo kmalu poročila in bi zato rada ob sebi imela tudi očeta. Ker ji mama Donna nikoli ni zaupala očetovega imena, Sophie na mali grški otok pripelje trojico moških iz mamine preteklosti. Med ugotavljanjem, kdo bi lahko bil njen oče, nastaneta kaotičen vrtinec zabavnih zmešnjav in poplava romantičnih čustev. Zgodba se vrača v zgodovino in opisuje dogajanje, ki je pripeljalo do nenavadne zgodbe s tremi očeti.

Slovenski napovednik filma Mamma Mia! Spet začenja se (Mamma Mia! Here We Go Again)


Sorodni članki

Komentiraj

Anti-Spam: