Gorske sanje, nova slovenska serija z alpsko ljubezensko kuliso, na Planet TV prihaja marca 2018 | UPORABNA STRAN

Gorske sanje, nova slovenska serija z alpsko ljubezensko kuliso, na Planet TV prihaja marca 2018

Gorske sanje je nova slovenska serija, ki govori o mladi ljubezni, a ta že v svojem začetku naleti na številne družinske skrivnosti in razprtije, ki segajo tri generacije v preteklost. Premiera serije bo marca 2018 na Planet TV.

Glavni vlogi igrata Vesna Ponorac in Dario Nožić Serini
Vesna Ponorac bo igrala Matejo, mlado nadarjeno smučarko, katere cvetočo kariero financira babica Amalija, a je zaradi tega svojemu manjšemu hotelu z gostiščem nakopala velike dolgove. Stvari se nato dodatno zapletejo, ko se Mateja poškoduje. Dario pa bo upodobil Roka, vnuka vplivnega poslovneža Maksimilijana, ki s svojimi načrti ogroža Amalijin hotel in si želi, da bi Rok prevzel njegove posle. A Rok ni prepričan, da je pripravljen plačati ceno, ki jo zahteva takšno življenje.

Z novo ljubeznijo med Rokom in Matejo se obujajo tudi bolečine, skrivnosti in povezave med dvema družinama. Bo Matejina in Rokova ljubezen dovolj močna, da premosti vse ovire na tej poti?

Zgodba je postavljena v okolje dveh, Slovencem zelo priljubljenih tem, med kore in smučanje. Serija Gorske sanje je namreč umeščena na Gorenjsko, kjer se plete ljubezenska zgodba med glavnima junakoma. Smučanje pa nastopa kot strastni del Matejine zgodbe.

Sorodni članki

Komentiraj

Anti-Spam: