Hibridni modem pri A1 Slovenija zagotavlja, da boste deležni najboljše uporabniške izkušnje in hitrega širokopasovnega internetnega prenosa | UPORABNA STRAN

Hibridni modem pri A1 Slovenija zagotavlja, da boste deležni najboljše uporabniške izkušnje in hitrega širokopasovnega internetnega prenosa

Hibridni modem pri A1 Slovenija je rešitev, ki s pomočjo združevanja dveh tehnologij omogoča najboljšo uporabniško izkušnjo. Namenjen pa je vsem tistim, ki kot fiksni dostop uporabljajo xDSL (ADSL2, VDSL), to je tistim, ki uporabljajo bakreno parico.

Hibridni modem združuje xDSL in LTE
A1 Slovenija hibridni modem ponuja uporabnikom paketa A1 Kombo M in A1 Kombo L, ki zaradi različnih dejavnikov ne dosegajo željene uporabniške izkušnje. S kombinacijo xDSL in LTE tehnologije pa A1 Slovenija zagotovi, da je uporabnik deležen maksimalne hitrosti določene v posameznem paketu. Pri A1 Kombo M je to 30/5 Mbps, pri A1 Kombo L pa 40/10 Mbps.

Hibridni modem uporabnik prejme brezplačno
Uporabniki hibridni modem proizvajalca ZTE prejmejo brezplačno, saj pri A1 Slovenija vedo, da bodo svojim uporabnikom na tak način zagotovili najboljšo uporabniško izkušnjo in hkrati izpolnili obljube glede internetnega širokopasovnega hitrosti iz posameznega paketa. Zaradi zagotavljanja kakovosti televizijskega programa ta ostaja vedno na fiksnem dostopu, internetni prenos pa se lahko pretaka tako po fiksnem kot mobilnem prenosu.

A1 Kombo paketi so fleksibilni, saj lahko uporabnik storitve iz njega tudi odstrani
Paketi A1 Kombo so zasnovani kot fleksibilni paketi in v osnovi vključujejo tako širokopasovni internet, kot televizijo in fiksno telefonijo. Cena za A1 Kombo M z vključeno hitrostjo do 30/50 Mbps in več kot 160-imi televizijskimi programi je 46.99€ oz. 21.99€ mesečno prvih 12 mesecev ob 24 mesečni vezavi. Pri A1 Kombo L, ki vključuje internet do 40/10 Mbps in več kot 210 televizijskih programov, pa je 59.99€ oz. 21.99€ mesečno prvih 12 mesecev ob 24 mesečni vezavi.

Televizijo in telefonijo je možno tudi odstraniti iz paketa. Odstranitev telefonije mesečni račun zmanjša za 1€, televizije pri paketu M za 6€, pri L pa za 9€. Tako je cena A1 Kombo M paketa s širokopasovno povezavo 39.99€ na mesec (14.99€ ob vezavi) in 46.99€ (11.99€ ob vezavi) pri A1 Kombo L paketu.

Hibridni modem pri A1 Slovenija je trenutno na voljo novim naročnikom paketov Kombo M in L, obstoječi uporabniki teh dveh paketov pa lahko že sedaj izrazijo željo, da bi takšen modem imeli, a bo ta možnost pri njih na voljo v dveh do treh mesecih.

Sorodni članki

Komentiraj

Anti-Spam: