Staro za novo – Telekom Slovenije omogoča odkup do treh starih telefonov ob nakupu novega | UPORABNA STRAN

Staro za novo – Telekom Slovenije omogoča odkup do treh starih telefonov ob nakupu novega

Staro za novo je nova ponudba Telekoma Slovenije v sklopu katere lahko vaš stari telefon odkupijo, vi pa si na tak način znižate ceno v akcijski ponudbi kupljenega telefona. Pri nakupu ene nove naprave lahko v sklopu ponudbe »Staro za novo« prinesete do tri telefone in/ali tablice, ki vam jih odkupijo.

Kako torej poteka nakup »Staro za novo«?
Uporabnik, nov ali obstoječ, prinese do tri naprave v Telekom, oni jih ocenijo, njihova skupna vrednost pa se upošteva pri nakupu nove naprave (telefona ali tablice). Ponudba Staro za novo velja le pod pogojem istočasnega nakupa novega mobitela ali tablice z 12- ali 24-mesečno vezavo na katerikoli pogovorni mobilni paket Telekoma Slovenije.

Kako ocenijo vrednost telefona ali tablice?
Telekom Slovenije odkup opravlja za podjetje RAM 2, naprave pa razvrščajo v tri skupine glede na zunanjo ohranjenost »Kot nova«, »Ohranjena« in »Poškodovana«. Pri prvi ni vidnih znakov uporabe, pri drugi pa so znaki skrbne uporabe, a brez razpok in globokih udarnin. Tako npr. Apple iPhone 7 32GB v kategoriji Kot nova vreden 322€, Ohranjen je 206€, Poškodovan pa 6€. Samsung Galaxy S7 Edge 32GB je v prvi kategoriji 217€, v drugi 138€ in v tretji 4€. Informativni izračun lahko opravite tukaj.

Glede na to, da veliki večini sedaj vsaj ena mobilna elektronska naprava stoji nekje v predalu, čez kakšno leto pa bo predstavljala elektronske smeti, je bolje, da se jo vsaj za nekaj € ponudi v odkup. Kako dobro pa se bo akcija prijela bomo še videli, sicer pa ponudba »Staro za novo« ni časovno omejena.

Sorodni članki

Komentiraj

Anti-Spam: