Taxi Cammeo sedaj omogoča plačilo taxi prevoza s kartico že v sami mobilni aplikaciji | UPORABNA STRAN

Taxi Cammeo sedaj omogoča plačilo taxi prevoza s kartico že v sami mobilni aplikaciji

Taxi Cammeo je z današnjim dnem svojim uporabnikom omogočil še nekoliko lažje plačilo taxi prevoza, saj je sedaj transakcijo možno izvesti kar neposredno v njihovi mobilni aplikaciji.

Plačilo prevoza je možno v z Mastercard in Visa kartico
Kartično plačevanje v sklopu mobilne aplikacije Cammeo uvaja kot prva taxi služba v Sloveniji (Hopin taxi ima kartično plačilo na voljo že od začetka, pri njih gre vsaj v določenem delu tudi za povezovanje različnih taxi prevoznikov). S tem bodo precej olajšali plačevanje vsem rednim uporabnikom, pa tudi vsem ostalim, ki bodo podatke Mastercard ali Visa kartice predhodno vnesli v uporabniški račun in izvedli avtorizacijo.

Kako se kartica doda v Cammeo aplikacijo?
V Android ali iOS aplikaciji kliknite na ikono vašega taxi Cammeo profila in nato »Dodaj način plačila«. Tukaj je potrebno vpisati ime in priimek ter naslov in poštno številko na katerega se nanaša kartica, ki jo želite prijaviti. Nato kliknete »Dodaj način plačila«. V novem oknu je potrebno vpisati podatke o kartici (številka, veljavnost in varnostna koda). Po potrditvi se izvede validacijska transakcija v vrednosti 1€, ki se po uspešni transakciji tudi refundira.

Po validaciji je kartico možno uporabiti za plačilo taxi prevoza. Cammeo je trenutno prisoten v Ljubljani in Mariboru.

Sorodni članki

Komentiraj

Anti-Spam: