Hood Burger Heroes do 8.3.2018 – dobrodelna akcija v sklopu katere gre 1€ od nakupa burgerja Zvezi za šport invalidov Slovenije | UPORABNA STRAN

Hood Burger Heroes do 8.3.2018 – dobrodelna akcija v sklopu katere gre 1€ od nakupa burgerja Zvezi za šport invalidov Slovenije

Hood Burger Heroes je dobrodelna akcija, ki poteka v treh restavracijah Hood Burger do 8.3.2018. V sklopu akcije se predstavljajo štirje »special edition« burgerji, vsak teden trugi, od vsakega prodanega burgerja pa 1€ podarite Zvezi za šport invalidov Slovenije.

Fatboy Slim, Rocky Balboa, John Goat in Billy Bob Bacon
Fatboy Slim burger je bilo moč preizkusiti v prvem tednu, ki je potekal med 9. in 15.2.2018. Ta burger sestavlja 100% slovenska zorjena pašna govedina, bombetka, omaka je narejena iz rok’s peanutbutter, majoneze in cvetličnega medu. V burgerju pa so še sir čedar, tri rezine hrustljave kraške pancete in nekaj rezin kumaric.

Rocky Balboa, ki se predstavlja ta teden (od 16. do 22.2.), sestavlja 100% slovenska pašna govedina, popečena čebula, marinirani šampinjoni ter trije siri: mozzarella, masdamer in ementaler.

John Goat bo na voljo od 22.2. do 1.3.2018, razvit pa je bil z Luko Jezerškom. 100% govedini ter krompirjevi bombetki je dodan chutney iz gorčičnih semen, jabolk in brusnic ter rukola in kozji sir.

Billy Bob Bacon, ki pa bo na voljo od 2. do 8. marca, se lahko poleg klasične bombetke in govedine pohvali s fino narezanim zeljem z jabolki (apple slaw), rezine svežega paradižnika, popečene kraške pancete, sira čedar in domače omake »beer-bq«.

Sorodni članki

Komentiraj

Anti-Spam: