Film Magične živali: Grinderwaldova hudodelstva (Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald) v kino prihaja 15.11.18 | UPORABNA STRAN

Film Magične živali: Grinderwaldova hudodelstva (Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald) v kino prihaja 15.11.18

Film Magične živali: Grinderwaldova hudodelstva (Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald) je nadaljevanje filma Fantastic Beasts and Where to Find Them iz leta 2016. Gre za drugi filma serije Fantastic Beasts in hkrati deseti iz J. K. Rowlingovega Čarovniškega sveta (Wizarding World).

Magične živali: Grinderwaldova hudodelstva režiserja Davida Yatesa v slovenske kinematografe prihaja 15.11.2018. Scenarij je spisala J. K. Rowling, v filmu pa bodo igrali: Eddie Redmayne, Katherine Waterston, Dan Fogler, Alison Sudol, Ezra Miller, Johnny Depp, Jude Law, Zoë Kravitz, Callum Turner in Claudia Kim.

Zgodba
Konec prvega filma je MACUSA (Magical Congress of the United States of America)
ob pomoči Newta Scamanderja ujela močnega temačnega čarovnika Gellerta Grindelwalda. Grindelwald pa ušel in začel zbirati somišljenike, ki niso poznali njegovega pravega načrta. S čistokrvnimi čarovniki je namreč želel zavladati vsem nečarovniškim bitjem.

Da bi preprečil Grindelwaldsov načrt, se Albus Dumbledore odloči vpoklicati svojega nekdanjega učenca Newta Scamanderja, ki pristane na pomoč nezavedajoč se nevarnosti. Ljubezen in zvestost med prijatelji in družino bosta v vedno bolj razdeljenem čarovniškem svetu iz dneva v dan na večji preizkušnji.

Sorodni članki

Komentiraj

Anti-Spam: