Film Hotel Transilvanija 3: Vsi na morje (2018) prinaša nove dogodivščine Drakule in njegove družine – v kinu od 2.8.2018 | UPORABNA STRAN

Film Hotel Transilvanija 3: Vsi na morje (2018) prinaša nove dogodivščine Drakule in njegove družine – v kinu od 2.8.2018

Film Hotel Transilvanija 3: Vsi na morje (Hotel Transylvania 3: Summer Vacation) je tretji del franšiza Hotel Transilvanija (Hotel Transilvanija) v katerem so glavni akterji Drakula ter njegova družina in prijatelji. Animirani film si bomo v slovenskih kinematografih lahko ogledali do 2.8.2018 naprej.

 

 

Režiser animirane komedije Hotel Transilvanija 3: Vsi na morje je Genndy Tartakovsky, scenarij pa sta spisala Genndy Tartakovsky in Michael McCullers. Za distribucijo filma s proračunom 65 mio $ skrbi Sony Pictures Releasing, v Sloveniji pa Con film.

Kaj je bilo v 1 in 2 delu?
Hotel Transilvanija je Drakulovo razkošno letovišče s petimi zvezdicami, kjer lahko mirno prebivajo vse pošasti s svojimi družinami, daleč od hudobnih ljudi. Prvi film iz leta 2012 se je osredotočal na odnos med Drakulo in njegovo ljubko hčerko Manco, ki jo je želel zaščiti pred zunanjim svetom. Drakulova prizadevanja padejo v vodo in v drugem delu, ki smo si ga lahko ogledali leta 2015, znameniti vampir odpre vrata hotela tudi ljudem, njegova glavna skrb pa je tokrat vnuk, ki je napol človek in napol vampir pri katerem Drakulo skrbi, da je preveč človek in premalo vampir.

Pošasti se tokrat odpravljajo na dopust
Manca bo presenetila Drakulo presenetila z družinskim potovanjem na razkošni križarski ladji, da bi se odpočil od napornega upravljanja hotela. Ker je prav Drakula navadno tisti, ki skrbi, da bodo drugi prijetno preživeli svoje počitnice, je tokrat napočil čas, da nekdo drug poskrbi za njegovo sprostitev. Seveda se tudi preostali člani Drakulove družbe ne morejo upreti razkošnemu potovanju, zato se mu navdušeno pridružijo.

Pošasti se na ladji veselo zabavajo in uživajo v vsem, kar jim je na voljo, od različnih športnih dejavnosti do neverjetno okusnih jedi in eksotičnih izletov. Toda nenadoma jim zabavo pokvari nepričakovan ljubezenski zaplet. Kmalu po odhodu iz pristanišča se Drakula namreč zagleda v skrivnostno kapitanko Eriko, ki pa v drugih vzbuja neprijetne sume. Zdaj bo morala Manca prevzeti zaščitniško vlogo in preprečiti, da se njen očka preveč zbliža z Eriko. Nihče pravzaprav ne ve, da je Erika v resnici potomka Abrahama Van Helsinga, starodavnega sovražnika Drakule in vseh drugih pošasti.

V izvirniku likom glasove posojajo: Adam Sandler, ki je Drakula, Selena Gomez, ki je Manca, potem pa so tukaj še Andy Samberg, Kevin James, Fran Drescher, Steve Buscemi, David Spade, Molly Shannon, Keegan-Michael Key in Mel Brooks. Imena ekipe, ki bo film sinhronizirala v slovenščino, pa še ni znana.

Slovenski napovednik filma Hotel Transilvanija 3: Vsi na morje (Hotel Transylvania 3: Summer Vacation)

Napovednik filma

Sorodni članki

Komentiraj

Anti-Spam: