Skaza s transparentno linijo barvitih plastičnih izdelkov Contessa oblikovalke Ivane Potočnik stopa v pomlad 2018 | UPORABNA STRAN

Skaza s transparentno linijo barvitih plastičnih izdelkov Contessa oblikovalke Ivane Potočnik stopa v pomlad 2018

Skazina linija izdelkov Contessa je dobila novo pomladno poletno omejeno različico, ki je plod priznane slovenske industrijske oblikovalke Ivane Potočnik. Nova linija izdelkov Contessa se ponaša s transparentnostjo in barvitim izgledom.

Omejeno linijo transparentnih izdelkov Contessa sestavljajo kozarci, skodelice in sklede petih različnih barv (turkizna, vijolična, roza, oranžna in rumena). Vsi izdelki so odporni na temperaturo (od – 20 °C do + 85 °C), zato pomivanje v pomivalnem stroju ali uporaba v mikrovalovni pečici ne bo delala težav. Skaza izdelke izdeluje v Sloveniji, bolj natančno v Velenju, izdelani so brez BPA (bisphenol A) in melamina iz okolju prijaznih in varnih materialov.

Kvalitetna izdelava Skazinih plastičnih izdelkov omogočajo varno večkratno uporabo. Z novo linijo barvitih izdelkov, ki jih je možno po poljubno kombinirati, druženje na prostem, zabava na vrtu ali ob bazenu postane še bolj prijetna.

Izdelki omejene transparentne linije Contessa je trenutno možno kupiti na njihovi spletni strani.

Sorodni članki

Komentiraj

Anti-Spam: