Leo Da Vinci: Misija Mona Lisa, animirani film o mladem, kreativnem in pustolovskem fantu / v kinu od 15.3.2018 | UPORABNA STRAN

Leo Da Vinci: Misija Mona Lisa, animirani film o mladem, kreativnem in pustolovskem fantu / v kinu od 15.3.2018

Film Leo Da Vinci: Misija Mona Lisa je animirana pustolovščina režiserja Sergia Manfia, ki so jo bomo v slovenskih kinematografih lahko ogledali do 15.3.2018 dalje.

V slovenski sinhronizirani različici so glasove posodili: Miha Rodman, ki je Leo, Luka Markus Štajer, ki je Lorenzo, Nina Kaludjerović, ki je Lisa, Uroš Buh, ki je Ciacco in Maša Tiselj, ki je Agnes.

Zgodba
V mestu Vinci se življenje odvija povsem normalno, Leonardo se ukvarja z novim, neverjetnim izumom, prijatelj Lorenzo pa mu pri tem pomaga. Lisa ju opazuje in se jima posmehuje. Ko vaški pripovedovalec zgodb izda skrivnost o skritem zakladu, se trojica poda na lov za izgubljenim bogastvom. S tem pa se začne tudi njihova velika avantura. Pot jih popelje v Firence, Lorenza ugrabijo pirati, ki prav tako želijo najti skriti zaklad.

Leo se s pomočjo še enega od svojih genialnih izumov, potapljaške obleke, potopi na dno morja, ter po razburljivem boju s pirati uspe rešiti prijatelja Lorenza in premagati pirate. Izumi tudi posebno vozilo, ki se premika po zemlji, zraku in vodi.

Slovenski napovednik filma Leo Da Vinci: Misija Mona Lisa


Sorodni članki

Komentiraj

Anti-Spam: