Cityparkov pomladni vikend užitkov bo v petek, 9.3. in soboto, 10.3.2018 gostil pet modnih revij in pet glasbenih nastopov | UPORABNA STRAN

Cityparkov pomladni vikend užitkov bo v petek, 9.3. in soboto, 10.3.2018 gostil pet modnih revij in pet glasbenih nastopov

Cityparkov pomladni vikend užitkov s popusti se bo odvil v petek, 9.3. in soboto, 10.3.2018, ko bo nakupovalni center Citypark Ljubljana gostil pet modnih revij, pet glasbenih nastopov in štiri akrobatske šove.

 

 

Modne smernice za novo sezono, Lea Sir in Local Heroes
Petek, 9. marca bo v Cityparku, ki letos praznuje 16 let, od 18.00 posvečen modni reviji otroške, športne, casual, elegantne mode in spodnjega perila pod stilsko taktirko Metke Albreht. Za popestritev pa bodo poskrbeli Local Heroes pod budnim očesom znanih akrobatov Filipa in Blaža, za mešalko pa bo DJ Klemen Bučan.

V soboto, 10. marca, se dogajanje začne nekoliko prej in sicer ob 17.30. Modno revijo športnih in casual videzov ter spodnjega perila bodo popestrili nastop zmagovalke EME 2018 Lee Sirk in Challeta Salleta. Pridružili se bodo tudi akrobati Local Heroes.

Oba dneva bo dogajanje vodil Klemen Bunderla. Obiskovalci Cityparka pa lahko pomladni vikend užitkov izkoristijo tudi za nakupe, saj bo ta čas v največjem nakupovalnem središču v Sloveniji na voljo precej različnih popustov.

Sorodni članki

Komentiraj

Anti-Spam: