Black Panther 2 je uradno potrjen, je naznanil šef Marvela, a brez datuma premiere filma v kinu | UPORABNA STRAN

Black Panther 2 je uradno potrjen, je naznanil šef Marvela, a brez datuma premiere filma v kinu

Black Panther 2 oz. kakršenkoli bo točen naslov nadaljevanja filma Black Panther (Črni panter) je sedaj uradno potrjen. Informacijo je za EW.com v intervjuju potrdil predsednik Marvel Studios, Kevin Feige.

Feige je povedal: »Nothing specific to reveal, other than to say we absolutely will do that. One of the favorite pastimes at Marvel Studios is sitting around on a Part One and talking and dreaming about what we would do in a Part Two. There have been plenty of those conversations as we were putting together the first Black Panther. We have ideas and a pretty solid direction on where we want to head with the second one.«

Glede na izjemen uspeh filma Black Panther, na globalni ravni je že presegel milijardo $ prometa, njegovo nadaljevanje pravzaprav sploh ni bilo vprašljivo, le Marvel Studios ga je moral še uradno potrditi. Sedaj pa se je zgodilo tudi to. Sicer pa nas v letošnjem letu čakata Avengers: Infinity War ter Ant-Man and the Wasp, v letu 2019 pa Captain Marvel ter dva filma, ki še nimata točnega imena »Untitled Avengers film« ter »Untitled Spider-Man: Homecoming sequel«. Za leto 2020 pa se napoveduje Guardians of the Galaxy Vol. 3.

Kdaj pride Black Panther 2 v kino?
Kevin Feige datuma prihoda filma Black Panther 2 v kino ni razkril, precej velika verjetnost pa je, da se bo to zgodilo do konca leta 2022. Marvel Studios je namreč za leti 2021 in 2022 skupaj naznanil 6 filmov. Če pa se bodo pri Marvel Studios odločili, da Črnemu panterju dajo priložnost precej prej, je prvo okno že v prvi polovici leta 2020, a to je precej manj verjetno.

Sorodni članki

Komentiraj

Anti-Spam: