Formula 1 pri T-2 tudi v HD tehniki, saj imajo TV3 HD program na voljo v vseh programskih shemah | UPORABNA STRAN

Formula 1 pri T-2 tudi v HD tehniki, saj imajo TV3 HD program na voljo v vseh programskih shemah

Formula 1 v HD tehniki tudi v Sloveniji. Po tem, ko so iz družbe PRO TV d.o.o., ki oddaja televizijski program TV3 Medias sporočili, da so pridobili pravice za retransmisijo dirk Formule 1 v Sloveniji za tri leta, so se vsi spraševali kako je s HD programom, ki je pri športnih vsebinah še toliko bolj pomemben.

TV3 HD trenutno zgolj pri T-2
T-2 je že mesec dni nazaj v svojo programsko shemo dodal program TV3 HD. Program je v HD ločljivosti dostopen v vseh njihovih programskih shemah in je tako brez doplačila viden vsem uporabnikom z IPTV. Uporabniki T-2 bodo tako Formulo 1 od 25.3.2018 zagotovo lahko gledali v HD tehniki.

Iz družbe PRO TV d.o.o. so sporočili, da so trenutno pridobili pravice zgolj za prenos tekem, ne pa tudi treningov, a lahko še pride do sprememb in bodo prenašali tudi treninge.

Kako pa je pri ostalih operaterjih?
Pri A1 Slovenija programa TV3 HD še ne ponujajo, a so potrdili, da so že blizu tega, da ga ponudijo svojim uporabnikom. Iz Telekoma Slovenije pa so sporočili, da so glede prenosa Formule 1 v HD tehniki že stopili v stik z dobaviteljem programa TV3, a trenutno sodelovanja še ne morejo potrditi, saj ga še proučujejo.

Sorodni članki

Komentiraj

Anti-Spam: