Kako vklopim prikazovanje slik med prevrtavanjem na T-2 IP televiziji? / nova funkcionalnost | UPORABNA STRAN

Kako vklopim prikazovanje slik med prevrtavanjem na T-2 IP televiziji? / nova funkcionalnost

Prikazovanje slik med prevrtavanjem je novost, ki jo je T-2 uvedel z marčevsko nadgradnjo IP televizije in TV2Go OTT rešitve. V osnovi gre za to, da uporabnik med »preskakovanjem« po časovnici točno vidi na kateri vsebini se bo ustavil, tako kot npr. pri gledanju videa na YouTubu.

T-2 ima na voljo dve vrsti prevrtavanja. Tisto klasično prevrtavanje, ki ga poznamo še iz časov VHS kaset, pri katerem vidimo, kje točno se bomo ustavili. Drug način pa je preskakovanje s pomočjo časovnice, tako kot pri TV2Go. Ta način je precej hitrejši, a je natančnost preskakovanja precej nenatančna, saj ne vemo, kaj točno se predvaja v točki, na kateri se bomo ustavili. Prav to težavo T-2 rešuje z nadgradnjo, ki omogoča prikazovanje slik med prevrtavanjem. Vsaka slika na dodatnem časovnem traku je narejena v razmaku 10-ih sekund, kar omogoča dober pregled nad vsebino, ki se prevrtava.

Novost je na voljo vsem, a jo je treba vklopiti
T-2 je novost ponudil vsem svojim uporabnikom, ki uporabljajo novejši vmesnik, a funkcionalnost ni vključena. Prikazovanje slik med prevrtavanjem si lahko vsak vklopi sam z nekaj kliki.

V vmesniku se je potrebno premakniti do »Nastavitev«. V naslednjem oknu je potrebno izbrati »Uporabniški vmesnik« ter obkljukati možnost »Uporabi preskakovanje

Sorodni članki

1 komentar

  1. […] Kako vklopim prikazovanje slik med prevrtavanjem na T-2 IP televiziji? / nova funkcionalnost (0) Prikazovanje slik med prevrtavanjem je novost, ki jo je T-2 uvedel z marčevsko […]

Komentiraj

Anti-Spam: