Center Interspar Vič v Ljubljani bodo prenavljali do avgusta 2018, a zaradi tega kupci ne bodo prikrajšani | UPORABNA STRAN

Center Interspar Vič v Ljubljani bodo prenavljali do avgusta 2018, a zaradi tega kupci ne bodo prikrajšani

Center Interspar Vič v Ljubljani so odprli leta 1997 in vse od takrat ni doživel korenite prenove, le leta 2005 je bil zgrajen prizidek. Tako se je SES Spar European Shopping Centers, ki upravlja z nakupovalnim centrom, odločil, da v letu 2018 povsem prenovi Center Interspar Vič.

Kot so za Uporabno stran sporočili iz SES-a, so z obsežnimi deli začeli že marca 2018, končali pa jih bodo predvidoma v avgustu 2018. Obiskovalci centra so začetek prenov že lahko videli, saj so na hodnikih odstranili zaščitne panele, tako da so sedaj vidne surove stene. V torek, 3.4.2018 pa je s prenovo trgovine Interspar pričel tudi Spar Slovenija.

Po prenovi bo Center Interspar Vič ponujal modernejši ambient in prijetnejše nakupovanje. Trgovski center z 12.500 m² trgovskih površin in 30-imi trgovinami bo ves ta čas odprt. Pri Spar European Shopping Centers so posebej izpostavili, da bodo dela opravljali ponoči, čez dan pa bo trgovski center normalno obratoval.

Sorodni članki

Komentiraj

Anti-Spam: