Študentje in upokojenci z Adrio Airways sedaj letijo po najnižji (fiksni) ceni, ki se ne spreminja glede na zasedenost potniške kabine ali bližine datuma leta | UPORABNA STRAN

Študentje in upokojenci z Adrio Airways sedaj letijo po najnižji (fiksni) ceni, ki se ne spreminja glede na zasedenost potniške kabine ali bližine datuma leta

Adria Airways sedaj za študente in upokojence (seniorje) ponuja poseben tarifni razred, ki predstavlja najnižjo možno ceno na določeni letalski povezavi in se ne spreminja glede na zasedenost potniške kabine in/ali bližino datuma leta. Študentska in upokojenska tarifa je na voljo na vseh 25-ih rednih linijah Adrie Airways.

Kdo je upravičen do posebne cene?
Adria Airways je študentsko tarifo ponudila mladostnikom starim med 18 do vključenega 26. leta s statusom študenta, tarifa namenjena starejšim (seniorji), pa je na voljo vsem tistim, ki so starejši od 62 let. Državljanstvo za uveljavljanje tarife ni pomembno. Zelo pomemben pogoj pa je, da je nakup/rezervacija izveden 28 dni pred letom. Če je izveden kasneje, se potnika obravnava v tarifnem razredu »odrasla oseba« in ni deležen posebne tarife.

V najnižjo ceno (Basic) je vključena ročna prtljaga, seveda pa je možno izbrati tudi tarifo, ki vključuje oddano prtljago (Classic).

Na spletni strani adria.si sta v Bookingu dodani dve novi kategoriji.

Kakšne pa so cene?
Cena ostaja fiksna ne glede na povpraševanje, zasedenost kapacitet letal in druge vidike, ki sicer določajo višino letalske vozovnice in zaradi česar se njihove cene spreminjajo. Seveda pa je število kart s študentsko ceno in ceno za starejše na posameznem letu omejeno, tako v primeru, da teh kart ne bo več, bodo na voljo letalske karte po naslednji najnižji ceni za določeno destinacijo. Da na konkretnem letu ne gre za ugodnejšo tarifo bo posebej navedeno (Za študentsko ceno poiščite drug datum. / Za ceno za seniorje poiščite drug datum.)

Cena povratne vozovnice na liniji
Ljubljana – Dunaj, Ljubljana – Praga, Ljubljana – München, Ljubljana – Podgorica stane 99€

Ljubljana – Pariz, Ljubljana – Amsterdam, Ljubljana – Dubrovnik, Ljubljana – Brač, Ljubljana – Varšava stane 129€

Ljubljana – Bruselj , Ljubljana – Hamburg, Ljubljana – Zürichu, pa npr. 139€.

Sorodni članki

Komentiraj

Anti-Spam: