Motorola Moto Z3 Play bi lahko prinesel 6 inčni zaslon s precej manj roba v primerjavi s predhodno generacijo | UPORABNA STRAN

Motorola Moto Z3 Play bi lahko prinesel 6 inčni zaslon s precej manj roba v primerjavi s predhodno generacijo

Moto Z3 Play bo že tretja generacija Motorolinega telefona Z Play, ki sodi v srednji višji razred. Ključna zaveza, ki jo je Motorola dala pri tej liniji je, da bodo vsi Moto Mod dodatki kompatibilni s prihodnjimi generacijami, tako da je bila linija oblikovno določna že na samem začetku. To pa vsekakor ne pomeni, da telefon ne more dobiti izboljšav.

Lansko poletje je Motorola predstavila Moto Z2 Play in Moto Z2 Force, letos bodo kot vse kaže modeli trije in sicer: Moto Z3, Moto Z3 Play in Moto Z3 Force. Ker je telefon Moto Z3 Play že prišel na potrditev k FCC, so v javnost pricurljale nekatere podrobnosti. Telefon bo poganjal Snapdragon 636, ki bo imel 4 GB RAM-a ter 32 ali 64 GB spomina, zadnji fotoaparat bo dvojni in sicer 12MP + 8 MP, sprednji pa 5MP. Baterija bo kot vse kaže ostala 3.000 mAh oz. bo majčkeno večja, na kar bi lahko nakazoval nekoliko debelejši telefon.

Glede na to, da je sedaj namesto 5.5 inčnega predviden 6 inčni zaslon z razmerjem 18:9, bo avtonomija najverjetneje podobna kot pri prejšnji generaciji, saj bo procesor nekoliko manj energijsko potraten, če bo baterija večja, pa bo ta nakoliko boljša. Ker bo zaslon nekoliko večji, velikost telefona pa ostaja enaka, to pomeni, da bo telefon izgubil kar precej roba, med drugim tudi čitalec prstnih odtisov. Ta se bo kot vse kaže preselil na desni rob poleg gumba za uravnavanje glasnosti.

Špekulacija o ceni pa govori o cenovnem razredu med 450$ in 500$.

Vir.

Sorodni članki

Komentiraj

Anti-Spam: