Taksi 5 (Taxi 5) peto nadaljevanje legendarne francoske akcijske komedije je že v kinu | UPORABNA STRAN

Taksi 5 (Taxi 5) peto nadaljevanje legendarne francoske akcijske komedije je že v kinu

Taksi 5 (Taxi 5) je peti akcijski film francoske franšize Taxi, ki prinaša kopico hitrih avtomobilov in še več smeha. Glavni zvezdi filma sta Franck Gastambide, ki igra policista Sylvaina Marota in Malik Bentalha, ki igra Eddyja Makloufa.

Film Taksi 5 je režiral Franck Gastambide, ki je tudi soscenarist, saj je scenarij za film spisal tudi Stéphane Kazandjian. Poleg Francka Gastambida in Malika Bentalha v filmu igrajo še Bernard Farc, Édouard Montoute, Salvatore Esposito, Sabrina Ouazani, Ramzy Bédia, igralec in pevec Monsieur Poulpe ter reper Soprano.

Zgodba
Sylvaina Marota (igra ga Franck Gastambide), pariškega policista in izjemnega pilota, proti njegovi volji premestijo v občinsko policijsko enoto v Marseillu. Nekdanji komisar Gibert (igra ga Bernard Farcy), ki je postal župan mesta in ima po vseh anketah sodeč skrajno nizko podporo, mu zaupa pomembno nalogo. Sylvain naj bi zaustavil zloglasno »tolpo Italijanov«, ki, oboroženi z rohnečim Ferrarijem, kradejo dragocene dragulje. Da mu uspe, Maroti ne preostane drugega, kot da se spajdaši z Eddyjem Makloufom (igra ga Malik Bentalha), pranečakom slovitega taksista Daniela in najslabšim voznikom t.i. »turističnega vozila s šoferjem«, a on je edini, ki bo zmogel dobiti nazaj legendarni beli taksi.

Napovednik filma Taksi 5 (Taxi 5)

Sorodni članki

Komentiraj

Anti-Spam: