Samsung PRO Endurance microSD spominske kartice so namenjene kontinuiranemu video snemanju (npr. varnostne kamere) | UPORABNA STRAN

Samsung PRO Endurance microSD spominske kartice so namenjene kontinuiranemu video snemanju (npr. varnostne kamere)

Samsung PRO Endurance so nove microSD spominske kartice izdelane z namenom večje vzdržljivosti, saj zmorejo ure in ure kontinuiranega zapisovanja. PRO Endurance serija je tako še posebej primerna za varnostne kamere ali pa kamere na vetrobranskem steklu.

Za razliko od pametnih telefonov, kjer microSD kartice največkrat uporabljamo, so nekatere naprave takšne, da shranjujejo ogromne količine podatkov v daljšem časovnem obdobju. Samsung je tako ustvaril linijo spominskih kartic, ki so po njihovih besedah 25x bolj vzdržljive od drugih podobnih kartic. Zdržijo lahko do 43.800 ur kontinuiranega snemanja videa v Full HD tehniki, to je 5 let snemanja. Hitrost zaporednega branja je 100 MB/s, zapisovanja pa 30 MB/s. Linija PRO Endurance je, tako kot ostale Samsungove linije, vodoodporna, odporna na temperaturne ekstreme, pa tudi na rentgen in magnetne vplive.

Kaj pa cena?
Samsung PRO Endurance microSD kartica velikosti 32GB stane 30$, 64GB je 45$, 128GB pa stane 90$. Pri največji kapaciteti Samsung daje 5 let garancije, na srednjo 3 leta in na najmanjšo 2 leti.

Sorodni članki

Komentiraj

Anti-Spam: