Drive-in Kino Bežigrad na parkirišču Centra Interspar Vič v Ljubljani se odpre 19.5.2018 s filmom Briljantina | UPORABNA STRAN

Drive-in Kino Bežigrad na parkirišču Centra Interspar Vič v Ljubljani se odpre 19.5.2018 s filmom Briljantina

Drive-in Kino Bežigrad bo na parkirišču Centra Interspar Vič v Ljubljani svoja vrata odprl v soboto, 19.5.2018. Iz udobja lastnega avta bo na otvoritveni premieri možno videti legendarno filmsko klasiko Briljantina.

Otvoritveni dogodek bo razdeljen na dva dela
Prvi sel bo potekal med 15.00 in 18.00, ko bo potekal brezplačen zabavni program z animacijami za otroke. Ob 16.00 bo dogajanje popestrila Alenka Godec, ob 17.00 pa Nipke s svojo plesno skupino X-Planet. V uradnem delu otvoritve, ki bo potekal od 20. ure dalje, pa bo prevladovalo rock’n’roll vzdušje. Vročico bodo stopnjevali rockabilly mojstri Joe & the Rhythm Boys, plesna skupina The Artifex ter posebna gostja – prva slovenska pin-up kraljica Miss Stacey. Film Briljantina bo na sporedu ob 21.30.

Kaj pa ostale podrobnosti o Drive-in Kinu Bežigrad?
Drive-in Kino Bežigrad bo vrata kot rečeno odprl 19.5.2018 in ta bodo odprta vsak teden od četrtka do nedelje, vse do septembra 2018. Dnevno se bo zvrstila po ena projekcija, pričetek predvajanja pa se bo prilagajal sončnemu zahodu. Cene vstopnic za aktualne filme bodo določene po obstoječem ceniku Kina Bežigrad in se bodo obračunavale po osebi, za posamezno vozilo pa bo veljal dodatek v višini 3€. Cena za filmske klasike, ki se bodo vrteli ob nedeljah, pa bo 4€ po osebi, dodatek za vozilo bo enak kot pri aktualnih filmih.

Rezervacija vstopnic za otvoritveno projekcijo bo od 15. maja dalje mogoča na spletni strani www.kino-bezigrad.si. Prav tako pa bo rezervacija možna tudi za vse prihajajoče projekcije.

Sorodni članki

1 komentar

  1. […] Drive-in Kino Bežigrad na parkirišču Centra Interspar Vič v Ljubljani se odpre 19.5.2018 s filmo… (0) Drive-in Kino Bežigrad bo na parkirišču Centra Interspar Vič v Ljubljani svoja vrata […]

Komentiraj

Anti-Spam: