T-2 uporabniki lahko svoj star TV komunikator brezplačno zamenjate za nov 4K Amino Kamai 7 STB. Kako? | UPORABNA STRAN

T-2 uporabniki lahko svoj star TV komunikator brezplačno zamenjate za nov 4K Amino Kamai 7 STB. Kako?

T-2 je kot prvi operater v Sloveniji svojim uporabnikom ponudil 4K STB komunikator. Ker gre za velik preskok, predvsem na področju tehničnih zmogljivosti, zato so se pri T-2 odločili, da lahko vsi obstoječi komunikator brezplačno zamenjajo za nov Amino Kamai 7.

 

 

Kakšen je postopek za pridobitev Amino Kamai 7 STB-ja?
Obstoječi uporabniki lahko katerikoli obstoječi STB komunikator (ni pomembno katera generacija) brezplačno zamenjajo v poslovalnici ali na prodajnem mestu T-2. S seboj je treba prinesti celoten komplet, ki je bil v škatli v kateri je bil STB. To pomeni, poleg samega STB komunikatorja, še daljinski upravljalnik, napajalnik in HDMI kabel. Ker so na začetku količine še nekoliko omejene, je smotrno preveriti zalogo v poslovalnici v katero se boste odpravili. Kontakti so tukaj.

Kaj dobim z novim Amino Kamai 7 komunikatorjem?
Nov komunikator Amino Kamai 7 je še čisto svež in hkrati najnaprednejši komunikator družbe Amino. Da bo komunikator brez težav obdelal v komunikatorju tiktaka štirijedrni ARM v7 procesor z naborom čipov Broadcom 7271, 1GB LPDDR4-3200 RAM in 8GB ROM-a. Podpira najnovejši kodek HEVC/H.265, ki omogoča do 50% boljšo kompresijo v primerjavi s H.264 in posledično 35% manj porabljene pasovne širine pri predvajanju videa v živo. To pomeni, da bo HD kvaliteta videa v polni ločljivosti dostopna večjemu številu uporabnikov, hkrati pa je podprta 4K/UHD kakovost. Več o komunikatorju pa v tem članku (T-2 je postal prvi operater v Sloveniji s 4K STB komunikatorjem (Amino Kamai 7) in 4K televizijskim programom v ponudbi).

Kaj pa vsebina v 4K?
Trenutno je v ponudbi en 4K program in sicer TravelXp 4K (na voljo je v vseh programskih shemah, tudi najmanjši). Pri T-2 pa napovedujejo, da bodo v prihodnosti dodali še kakšnega (število le teh je sicer zelo omejeno), predvsem pa bodo v video knjižnico (VOD) dodajali vsebine v 4K ločljivosti.

Sorodni članki

1 komentar

  1. […] T-2 uporabniki lahko svoj star TV komunikator brezplačno zamenjate za nov 4K Amino Kamai 7 STB. Kak… (0) T-2 je kot prvi operater v Sloveniji svojim uporabnikom ponudil 4K STB komunikator. Ker […]

Komentiraj

Anti-Spam: