Serija Lucifer se po 3. sezonah končuje, saj je FOX preklical njeno nadaljevanje zaradi prenizke gledanosti | UPORABNA STRAN

Serija Lucifer se po 3. sezonah končuje, saj je FOX preklical njeno nadaljevanje zaradi prenizke gledanosti

Serija Lucifer je na ameriškem programu FOX luč sveta ugledala 25. januarja 2016, a po treh sezonah in 55-ih epizodah se zgodba o Luciferju Morningstaru, ki se je naveličal biti hudič in je odšel v Los Angeles poslavlja.

Lucifer (igra ga Tom Ellis) poleg tega, da vodi nočni bar po imenu Lux, s svojimi zanimivimi zmogljivostmi kot svetovalec pomaga policiji LAPD. Serija Lucifer je sicer zasnovana po akterju iz stripa, ki so ga za Vertigo ustvarili Neil Gaiman, Sam Kieth in Mike Dringenberg.

Showrunner serije Joe Henderson je svojo slabo voljo izrazil na Twitterju. Gary Newman, predsednik FOX-a pa je povedal, da je bila odločitev podana zgolj na podlagi številk gledanosti.

Sorodni članki

1 komentar

  1. […] Serija Lucifer se po 3. sezonah končuje, saj je FOX preklical njeno nadaljevanje zaradi prenizke gl… (0) Serija Lucifer je na ameriškem programu FOX luč sveta ugledala 25. januarja 2016, a po […]

Komentiraj

Anti-Spam: