Pornhub se z VPNhub storitvijo podaja na področje varovanja zasebnosti. Vprašanje, zakaj jo bodo uporabljali, skoraj ni potrebno. | UPORABNA STRAN

Pornhub se z VPNhub storitvijo podaja na področje varovanja zasebnosti. Vprašanje, zakaj jo bodo uporabljali, skoraj ni potrebno.

Pornhub, ki ga marsikdo pozna po nekoliko bolj žgečkljivih vsebinah, se je odločil ponuditi svojo VPN (virtual private network) storitev, ki so jo poimenovali VPNhub. Primarni namen uporabe storitve je tako viden že na daleč, zasebnost pri brskanju seveda.

Aplikacija VPNhub je na voljo za Android in iOS uporabnike, njen namen pa je, da uporabnikom pomaga pri preprečevanju odtekanja informacij o internetnih aktivnosti na nezavarovanih Wi-Fi omrežjih npr. v kavarnah. VPNhub ponuja povezavo s VPN strežniški iz 15-ih držav, a brezplačna različica ima dostop le do nekaterih, hkrati pa prikazuje tudi oglase.

Plačljiva »premium« različica stane 11.99$ na mesec oz. 6.25$, če uporabnik izbere letno naročnino. S premium naročnino uporabnik dobi tudi možnost uporabe na računalnikih in Mac napracah.

Varovanje zasebnosti, a podatke vseeno zbirajo
Pornhub je v politiki zasebnosti zapisal, da osebnih podatkov uporabnikov ne bodo prodajali ali dajali v najem drugim. A to ne izključuje dejstva, da lahko agregirane in neosebne podatke delijo s tretjimi osebami za namen oglaševanja, raziskav …

Kako se bo prijel VPNhub, ki je še ena izmed množice VPN storitev, bo pokazal čas. Ima pa najverjetneje precej potencia pri uporabnikih, ki sicer VPN storitev do sedaj sploh niso uporabljali.

Sorodni članki

Komentiraj

Anti-Spam: