Misija: Nemogoče – Izpad (Mission: Impossible – Fallout) z drugim napovednikom / v kinu od 16.8.2018 | UPORABNA STRAN

Misija: Nemogoče – Izpad (Mission: Impossible – Fallout) z drugim napovednikom / v kinu od 16.8.2018

Akcijski vohunski triler Misija: Nemogoče – Izpad (Mission: Impossible – Fallout) režiserja in koproducenta Christopherja McQuarrieja, ki v slovenske kinematografe prihaja 16.8.2018, je dobil svoj drugi napovednik.

Tudi v šestem filmu franšize Misija: Nemogoče, ki se je zažela leta 1996, bomo v glavni vlogi videli Toma Cruisa, ki bo igral lik Ethana Hunta. Vračajo se tudi Rebecca Ferguson, Simon Pegg, Ving Rhames, Michelle Monaghan, Alec Baldwin in Sean Harris. Novi igralci, ki se bodo pridružili franšizi bodo: Henry Cavill, Wes Bentley, Vanessa Kirby, Sian Brooke in Angela Bassett.

Christopher McQuarrie se je v režiserski vlogi preizkusil že pri prejšnjem filmu Misije: Nemogoče, pri obeh zadnjih dveh delih pa sodeloval tudi kot scenarist. Producentsko taktirko pa so prevzeli: Tom Cruise, J. J. Abrams in Christopher McQuarrie.

Zgodba filma
Potem ko se je zadnja misija slabo končala, se svet sooča z resnimi posledicami. Agent Ethan Hunt (igra ga Tom Cruise) prevzame odgovornost, da izpolni prvotno zadano nalogo, medtem ko v CII začnejo dvomiti o njegovi lojalnosti in motivih. Hunt se znajde v bitki s časom, lovijo pa ga tako njegovi atentatorji kot njegovi nekdanji zavezniki, da bi preprečili katastrofo globalnih razsežnosti.

Drugi napovednik filma Misija: Nemogoče – Izpad (Mission: Impossible – Fallout)

Sorodni članki

Komentiraj

Anti-Spam: