Nebotičnik (Skyscraper) – akcijska kriminalna drama z Dwaynom Johnsonom v glavni vlogi v kino prihaja 12.7.2018 | UPORABNA STRAN

Nebotičnik (Skyscraper) – akcijska kriminalna drama z Dwaynom Johnsonom v glavni vlogi v kino prihaja 12.7.2018

Film Nebotičnik (Skyscraper) je akcijska kriminalna drama režiserja in scenarista Rawsona M. Thurberja. Glavna zvezda filma je zagotovo Dwayne Johnson, ki se bo kot upokojeni agent FBI podal na goreč nebotičnik v katerem je po terorističnem napadu ujeta njegova družina.

Rawson Marshall Thurber in Dwayne Johnson sta v preteklosti že sodelovala in sicer pri filmu Obveščevalna (Central Intelligence) iz leta 2016. V filmu pa bodo igrali tudi Neve Campbell, Chin Han, Roland Møller, Pablo Schreiber, Byron Mann, Hannah Quinlivan in Noah Taylor.

Kljub temu, da se sama zgodba odvija na Kitajskem so večino snemanja opravili v Vancouvru, Kanada. S snemanjem so pričeli 14. avgusta 2017. Film Nebotičnik (Skyscraper) si bomo v slovenskih kinematografih lahko ogledali od 12.7.2018 dalje.


Zgodba filma
Nekdanji vodja specialne enote za reševanje talcev pri FBI in vojni veteran Will Sawyer (ogra ga Dwayne Johnson) po amputaciji noge ocenjuje varnost za nebotičnike. S svojo družino živi v najvišji in najvarnejši stavbi na svetu v Hong Kongu, znani kot The Pearl. Ker v zgradbi skrbi za varnost je izpostavlja določene pomanjkljivosti, a nadrejeni mu zagotavljajo, da je stavba brezhibna. Nato pa se zgodi teroristični napad in nebotičnih zajame požar. Vso odgovornost za nastalo situacijo teroristi prevalijo na Sawyerja. Medtem ko je na begu mora najti odgovorne za nastalo nesrečo, si oprati svoje ime in rešiti svojo družino, ki je ujeta v goreči stavbi, nekaj nadstropij nad razplamtelim ognjem.

Napovednik filma Nebotičnik (Skyscraper)

Sorodni članki

Komentiraj

Anti-Spam: