Kemal iz serije Moja boš (Burak Özçivit) danes, 30.5.2018 ob 16.00 prihaja v Citypark Ljubljana | UPORABNA STRAN

Kemal iz serije Moja boš (Burak Özçivit) danes, 30.5.2018 ob 16.00 prihaja v Citypark Ljubljana

Citypark Ljubljana bo danes, 30.5.2018 ob 16.00, tako kot včeraj Citycenter Celje in Europark Maribor gostil turškega zvezdnika Buraka Özçivita, ki ga predvsem oboževalke poznajo kot Kemala iz serije Moja boš.

Dogodek v Cityparku bo povezoval televizijski voditelj David Urankar. 60 srečnežev bo v času obiska Buraka prejelo njegov avtogram, 30 pa se jih bo lahko z njim tudi slikalo. Za podpis in fotografiranje z Burakom Özçivitom se lahko posamezniki potegujejo z nakupom darilnih bonov Desetak v nakupovalnem središču Citypark Ljubljana.

Zdravo, Slovenija!
Včeraj v Citycentru in Europarku je Burak vse (med njimi so krepko prevladovale oboževalke) pozdravil z »Zdravo, Slovenija!«. Po tem pa se je slišalo huronsko navdušenje. Poleg avtogramov in fotografiranj si je Burak Özçivit vzel še nekaj minut za kratek pogovor z oboževalci.

Priporočila za udeležence dogodka v Cityparku Ljubljana
Vsi, ki bi se danes želeli udeležiti dogodka ob obisku Buraka Özçivita v Cityparku, je smotrno, da pričakujejo precejšnjo gnečo. Zato je priporočen prihod z javnim potniškim prometom (LPP) in sicer z linijami 2, 7 in 7L, 12 in 12 D ter 24 in 27. Če pa je avtomobil veeno izbran kot prevozno sredstvo, pa se priporoča prihod vsaj uro pred dogodkom.

Sorodni članki

Komentiraj

Anti-Spam: