Google Street View avtomobili od danes ponovno v Sloveniji. Kje so lokacije kjer se jim lahko nastavite in postanete del Street View? | UPORABNA STRAN

Google Street View avtomobili od danes ponovno v Sloveniji. Kje so lokacije kjer se jim lahko nastavite in postanete del Street View?

Google Street View avtomobili so danes, 15.6.2018 ponovno zapeljali po slovenskih. Prvič smo Street View avtomobile v Sloveniji lahko videli poleti 2013. Takrat so snemali tri mesece, dostop do posnetkov pa je bil možen od začetka leta 2014.

 

 

Tokrat bodo snemali 2 meseca, a zgolj glavne prometnice
Kot so sporočili iz Googla bodo snemanje z Google Street View avtomobili, ki s kamero na strehi zajemajo 360°, snemali predvidoma dva meseca, od junija 2018 do avgusta 2018. Za razliko od prejšnjih snemanj bodo tokrat snemali zgolj cestne povezave med mesti, kar pomeni da bo poudarek na glavnih cestah in ne toliko na centrih samih mest.

Kje in kdaj bodo snemali?
Kot rečeno se je snemanje že začelo. Eni se bodo kameram avtomobila želeli izogniti, drugi pa nastavljati in postati del Street View pogleda. Lokacije kjer se bodo opravljanja snemanja so objavili na posebni spletni strani, a žal bolj podrobna kot obdobje med junijem in avgustom niso.

Seznam lokacij kjer bodo snemali je sledeč:
*Pomurska regija – Murska Sobota
*Podravska regija – Maribor
*Koroška regija – Slovenj Gradec
*Savinjska regija – Celje
*Zasavska regija – Trbovlje
*Posavska regija – Krško
*Jugovzhodna Slovenija – Novo Mesto
*Primorsko-notranjska regija – Postojna
*Osrednjeslovenska regija – Ljubljana
*Gorenjska regija – Kranj
*Goriška regija – Nova Gorica
*Obalno-kraška regija – Koper

Tako kot prejšnjič, bodo tudi tokrat zameglili obraze, registrske tablice in ostale osebne informacije.

Sorodni članki

1 komentar

  1. […] Google Street View avtomobili od danes ponovno v Sloveniji. Kje so lokacije kjer se jim lahko nastav… (0) Google Street View avtomobili so danes, 15.6.2018 ponovno zapeljali po slovenskih. Prvič […]

Komentiraj

Anti-Spam: