Lucifer je rešen, saj je Netflix prevzel serijo in potrdil 4. sezono s predvidoma 10-imi epizodami | UPORABNA STRAN

Lucifer je rešen, saj je Netflix prevzel serijo in potrdil 4. sezono s predvidoma 10-imi epizodami

Serija Lucifer je bila v maju 2018 s strani televizijske hiše FOX preklicana po 3. sezoni. To pa je sprožilo precej močno negodovanje in apeliranje s strani oboževalcev serije, da naj z njo vendarle nadaljujejo. Njihove želje je sedaj uresničil Netflix, ki je sklenil dogovor z Warner Bros. Television za 4. sezono serije Lucifer.

Tom Ellis, ki v seriji igra Luciferja, je bil s tvitom eden od pobudnikov kampanje #SaveLucifer, je povedal: »Since doing Lucifer, I’ve done press in various parts of the world, and I’m fully aware that this show is much more popular than what it had seemed to be on Fox… So I’m not surprised about people being angry. I just wasn’t ready this tsunami of love that came with it.«

Lucifer pa ni prva serija iz portfelja Warner Bros. Television, ki jo je Netflix »rešil«. Leta 2014 so namreč nadaljevali s serijo Longmire. Bo pa Lucifer druga FOX-ova serija, ki je bila pri njih preklicana in bo nadaljevala zgodbo drugje. Poleg Luciferja, ki bo novo sezono dobil na Netflixu, se bo podobno zgodilo z Brooklyn Nine-Nine, ki pa se seli na NBC.

Pri celotni zgodbi z Luciferjem in Netflixom je precej zanimivo tudi to, da Netflix sploh ni imel SVoD pravic za prve tri sezone, te je imel Hulu, zato je marsikdo pričakoval, da bo Hulu tisti, ki bo rešil Luciferja, a kot kaže se sedaj vse seli na Netflix, kjer bodo dostopne tudi pretekle sezone.

Na informacijo kdaj bo nova sezona Luciferja dostopna in koliko epizod bo imela (TVLine poroča, da so iz zanesljivih virov izvedeli, da naj bi jih bilo 10), bomo morali pa še nekoliko počakati.

Sorodni članki

Komentiraj

Anti-Spam: