Nakup z Mastercard kartico vsak dan v tednu prinaša popuste in ugodnosti (OMV, Hervis, Cineplexx, Big Bang, Tuš, Sonček in Modiana) | UPORABNA STRAN

Nakup z Mastercard kartico vsak dan v tednu prinaša popuste in ugodnosti (OMV, Hervis, Cineplexx, Big Bang, Tuš, Sonček in Modiana)

Nakupovanje je še posebej prijetno, če veš, da boš ob plačilu deležen / deležna popustov in ugodnosti. Prav zato je Mastercard za imetnike njihovih kartic za vsak dan v tednu pripravil ugodnosti z enim od partnerjev.

Uporabniki kartic Mastercard ugodnosti lahko izkoristijo na bencinskih servisih OMV, trgovinah Hervis, kinu Cineplexx, trgovinah Big Bang in Tuš, turistični agenciji Sonček in trgovinah Modiana.

Kako uveljavljam popust / ugodnost?
Plačilo je potrebno opraviti z brezstično kartico Mastercard, pri nekaterih partnerjih je za uveljavitev ugodnosti možno tudi plačilo z debetno kartico Maestro. Drugi pogoj pa je, da se plačilo opravi na dan, ko ima določen partner promocijsko ugodnost.

Seznam popustov in ugodnosti
PONEDELJEK – OMV
Pri plačilu z brezstično Mastercard ali Maestro kartico nad 40€ člani kluba zvestobe OMV SMILE & DRIVE prejmejo 80 dodatnih točk . Podrobnosti ponudbe si lahko ogledate tukaj.

TOREK – HERVIS
Vsako plačilo z brezstično kartico Mastercard ali Maestro vam prinese 10 % popusta na končni znesek na računu. Podrobnosti ponudbe si lahko ogledate tukaj.

SREDA – CINEPLEXX
Če vstopnico kupite z brezstično kartico Mastercard ali Maestro, drugo vstopnico prejmete brezplačno. Tako si film za ceno ene vstopnice lahko ogledata dva. Ponudba pa velja zgolj za redne kino predstave. Podrobnosti ponudbe si lahko ogledate tukaj.

ČETRTEK – BIG BANG
V Big Bangu je 10% popust na voljo vsem, ki plačajo z brezstično kartico Mastercard ali Maestro. Pogoj pa je, da so izbrali vsaj dva izdelka iz blagovnih skupin: igre (PS4, PC, XBOX), zvočne postaje, zunanje naprave, programska oprema, računalniške komponente, računalniški pribor, dodatki za mobilne telefone, dodatki za tablične računalnike in posneti mediji. Ponudba velja tako v fizičnih kot v spletnih trgovinah Big Bang. Podrobnosti ponudbe si lahko ogledate tukaj.

PETEK – TUŠ
Ob plačilu z brezstično kartico Mastercard ali Maestro kupci pridobijo 15% vrednosti izdelkov blagovnih znamk Tuš na D*NAR na Tuš klub kartico. Ugodnost pa ne velja za blagovne znamke Slovenske dobrote, Vsak dan in A La Chef ali v primeru koriščenja kuponov ugodnosti za izdelek ali za nakup. Podrobnosti ponudbe si lahko ogledate tukaj.

SOBOTA – SONČEK
Plačilo z Mastercard kartico prinaša 5% popust na izbrane počitniške aranžmaje. Ponudba se vsako soboto menja, preverite pa jo lahko na posebni Sončkovi spletni strani Mastercard SOBOTA.

SOBOTA IN NEDELJA – MODIANA
Plačilo s kartico Mastercard ali Maestro v trgovinah Modiana, Modni hiši Maribor ali blagovnici Maxi na oddelkih tekstila, kozmetike in dodatkov kupcem prinese 10 % popust na končni znesek računa. Popust ne velja na blagovne znamke Lisca, Lady M, Betty Barclay, Betty & Co, David Jones, Colmar, Little Giraffe in na izdelke iz MBFWLJ showroom-a. Vpis Mercator pik na Pika kartico v primeru koriščenja Mastercard popusta ni možen. Podrobnosti ponudbe si lahko ogledate tukaj.

VSE DNI V TEDNU – 1nadan.si
Plačilo izbranih ponudb z Mastercard ali Maestro kartico vam omogoča 10% popust na celotno vrednost nakupa, hkrati pa kupec prejme še dodatek.

Sorodni članki

Komentiraj

Anti-Spam: