Samsung Galaxy Note 9 bo predstavljen 9. avgusta 2018 na dogodku Unpacked 2018 v New York Cityju | UPORABNA STRAN

Samsung Galaxy Note 9 bo predstavljen 9. avgusta 2018 na dogodku Unpacked 2018 v New York Cityju

Samsung je danes naznanil, da bodo telefon Galaxy Note 9 predstavili 9. avgusta 2018 na dogodku Unpacked 2018 v Brooklynu, New York City. Dogodek se bo odvil v Barclays Centru, ki sprejme med 15.000 in 17.000 obiskovalcev. To pomeni, da bo Unpacked 2018 zagotovo sodil med največje Samsungove Unpacked dogodke.

Kot je v navadi Samsung ni zapisal, da gre za Galaxy Note 9, piše zgolj, da gre za Galaxy linijo, a glede na S Pen bi težko trdili kaj drugega. Bi se pa znalo zgoditi, da bo Samsung predstavil tudi tablico Galaxy Tab S4, ki je pravkar opravila FCC certificiranje.

Predstavitev se bo torej zgodila na dan, ki ga je v začetku meseca napovedal Bloomberg. Samsung Galaxy Note 9 bo nadgradnja Note 8 in pričakujemo lahko enak zaslon, le z manj roba na zgornji in spodnji strani. Podobno kot pri Galaxy S9+ bo fotoaparat dvojni, čitalec prstnih odtisov pa bo pod fotoaparatom. Sam fotoaparat bi lahko bil enak kot pri S9+, lahko pa bi Samsung že implementiral nov ISOCELL Plus, ki še izboljša fotografijo ob slabi svetlobi. Ameriška različica bo imela Qualcomm Snapdragon 845, vsi ostali pa Samsungov Exynos procesor.

Sorodni članki

Komentiraj

Anti-Spam: