Film Ant man in Osa (Ant-Man and the Wasp) v slovenske kino dvorane prihaja 5. julija 2018, tudi v 3D tehniki | UPORABNA STRAN

Film Ant man in Osa (Ant-Man and the Wasp) v slovenske kino dvorane prihaja 5. julija 2018, tudi v 3D tehniki

Film Ant man in Osa (Ant-Man and the Wasp) je akcijska domišljijska pustolovščina, ki sloni na dveh Marvelovih superjunakih in to sta Scott Lang / Ant-Man ter Hope van Dyne / Wasp. Film na redne sporede slovenskih kinematografov prihaja 5. julija 2018, dostopen pa bo tudi v 3D tehniki.

Ant man in Osa je pravzaprav nadaljevanje filma An-Man iz leta 2015 in je hkrati 20. film v sklopu Marvel Cinematic Universe (MCU). Režiser filma je Peyton Reed, scenarij pa so posneli Chris McKenna, Erik Sommers, Paul Rudd, Andrew Barrer in Gabriel Ferrari. Ant-Amana igra Paul Rudd, Wasp pa Evangeline Lilly. Preostali del igralske zasedbe: Michael Peña, Walton Goggins, Bobby Cannavale, Judy Greer, Tip “T.I.” Harris, David Dastmalchian, Hannah John-Kamen, Abby Ryder Fortson, Randall Park, Michelle Pfeiffer, Laurence Fishburne in Michael Douglas.

Snemanje filma so začeli 1. avgusta 2018 v Pinewood Atlanta Studios, ki se nahajajo v Fayette County v Georgi z delavnim naslovom Cherry Blue. Snemali so tudi v Atlanti (Atlanta International School, Midtown in Buckhead) in Virginia–Highlandu. Septembra so snemali v San Franciscu, oktobra v Savannah, Georgia, snemali pa so tudi na Havajih. S snemanjem so zaključili 19. novembra 2017.

Zgodba filma
Zgodba filma se odvija dve leti filmu Captain America: Civil War, a hkrati pred dogodki v Avengers: Infinity War. Scott Lang se poskuša vživeti v novo vlogo, vlogo novopečenega očeta, a hkrati ohraniti dolžnosti kot Ant-Man. ope van Dyne in dr. Hank Pym potrebujeta njegovo pomoč v novi nujni misiji, v kateri se mora skupaj z Oso zoperstaviti skrivnostni Avi, ki ukrade tehnologijo podjetja Pym in ustvari lastno bojevniško obleko. Ta omogoča, da lahko hodi skozi zidove, prav tako lahko postane nevidna. Na srečo Ant-Man in Osa nista brez protiorožja, saj njuni obleki omogočata, da rasteta in se zmanjšujeta po lastnih željah.

Napovednik filma Ant man in Osa (Ant-Man and the Wasp)

Sorodni članki

Komentiraj

Anti-Spam: