Fructal Legende (Pingo, Dvojni C in Cherry cool) so legendarni sokovi, ki so od letošnjega poletja na voljo tudi v stekleničkah | UPORABNA STRAN

Fructal Legende (Pingo, Dvojni C in Cherry cool) so legendarni sokovi, ki so od letošnjega poletja na voljo tudi v stekleničkah

Fructal Legende je nova linija sokov iz Fructala, ki trenutno obsega tri sokove Pingo, Dvojni C in Cherry cool (višnja). Gre za linijo, ki bogati obstoječo linijo Fructal Superior nektarjev in 100% sokov v modrih stekleničkah.

Kot so pojasnili pri Fructalu so v letu 2018 v liniji Fructal Legende ponovno lansirali stare, dobro poznane in popularne blagovne znamke, a v novi, sveži obliki. Z novo linijo ciljajo predvsem na urbano populacijo staro med 15 in 40 let, seveda pa tudi na tiste, ki jih vežeta nostalgija in spomini na Pingo, Dvojni C in Cherry cool.

Predvsem za bare, restavracije in gostilne
Linija sokov Fructal Legende je, tako kot tista v temno modrih stekleničkah, namenjena HoReCa potrošnji. To pomeni, da se praviloma ne prodajajo v trgovinah ampak v barih, restavracijah, gostilnah, hotelih … Stekleničke Fructal Legende so 330 ml, kar pomeni, da je v njih nekoliko več pijače kot v modrih, ki so 200 ml.

V poletih mesecih Fructal izvaja promocijo s sloganom »Zavrti še enkrat«, saj kot pravijo, nam legend nikoli ni dovolj.

Sorodni članki

Komentiraj

Anti-Spam: