Mamma Mia: Spet začenja se! (Mamma Mia! Here We Go Again) v kinu od 2. avgusta 2018 / 3. napovednik | UPORABNA STRAN

Mamma Mia: Spet začenja se! (Mamma Mia! Here We Go Again) v kinu od 2. avgusta 2018 / 3. napovednik

Film Mamma Mia: Spet začenja se! (Mamma Mia! Here We Go Again), ki v slovenske kinematografe prihaja 2. avgusta 2018 (2 tedna kasneje kot v ZDA) je dobil svoj tretji napovednik. Ogledate si ga lahko spodaj.

Romantična muzikalna komedija režiserja in scenarista Oliverja “Ol” Parkerja na filmska platna prihaja točno 10 let po prvem filmu Mamma Mia, saj je ta v kinematografe prišel leta 2008. Mamma Mia: Spet začenja se! pa je njegovo nadaljevanje katerega večji del so posneli na hrvaškem otoku Vis, ki je za potrebe filma postal grški otok Kalokairi. Zgodba filma se v prihajajočem filmu vrača nekaj deset let v preteklost, hkrati pa se prepleta s sedanjostjo.

V 110 minut dolgem filmu s proračunom 70 mio $ igrajo Meryl Streep, Pierce Brosnan, Colin Firth, Stellan Skarsgård, Julie Walters, Dominic Cooper, Amanda Seyfried, Christine Baranski, Lily James, Josh Dylan, Hugh Skinner, Jeremy Irvine, Alexa Davies, Jessica Keenan Wynn, Andy Garcia in Cher.

Zgodba
V drugem delu bomo spoznali, kako so se med glavnimi igralci spletle prijateljske in ljubezenske vezi. Noseča Sophie bo poleg čarov nosečnosti odkrivala tudi pretekla dejanja in odločitve svoje matere, ki jo bo kot mlado Donno upodobila igralka Lily James. Mlado Rosie bo igrala Alexa Davies, mlado Tanyo pa Jessica Keenan Wynn, medtem ko bodo v vlogah mladih Sama, Billa in Harryja nastopili Jeremy Irvine, Josh Dylan in Hugh Skinner. Sophie bosta pri vodenju materinega hotela pomagali njeni prijateljici Rosie in Tanya, na obisk pridejo tudi vsi trije bodoči dedki, veliko presenečenje pa bo nepričakovan obisk babice (igra jo pevka Cher), ki pa je Sophie še ni nikoli srečala. Seveda pri vsem skupaj ne bo manjkalo komičnih in čustvenih zapletov.

3. napovednik filma

Sorodni članki

Komentiraj

Anti-Spam: