NLB-jevi mobilni banki Klikin in Klikpro zdaj 24 ur na dan omogočata pogovor z bančnikom v obliki video klica ali klepeta | UPORABNA STRAN

NLB-jevi mobilni banki Klikin in Klikpro zdaj 24 ur na dan omogočata pogovor z bančnikom v obliki video klica ali klepeta

NLB je zdaj vsem uporabnikom njihove mobilne banke omogočila hitri dostop do bančnika, saj so v aplikaciji Klikin, ki je namenjen fizičnim osebam ter Klikpro, ki je namenjen pravnim osebam, dodali možnost video klica ali klepeta (chat).

Klikin je novo funkcionalnost dobil pred mesecem dni z različico 5.2, Klikpro pa pred nekaj dnevi z različico 3.1. Kot so pojasnili pri NLB, podatki za zadnja 2 tedna kažejo, da so uporabniki novost zelo dobro sprejeli, saj je več kot 4.100 pogovorov s Kontaktnim centrom prišlo iz aplikacije Klikin, kar predstavlja 71% delež vseh pogovorov.

24 ur na dan, vse dni v tednu
NLB Kontaktni center je tako komitentom kot nekomitentom banke dostopen 24 ur na dan, vse dni v tednu. Nekomitenti in vsi ostali anonimni uporabniki lahko video klic in klepet uporabijo za pridobitev splošnih informacij. Komitenti, ki so prijavljeni v samo aplikacijo, pa lahko s to storitvijo uredijo vrsto opravkov, za katere so do zdaj morali obiskati katero izmed poslovalnic NLB.

Registrirani uporabniki mobilne banke Klikin ali Klikpro lahko med drugim s pomočjo video klica uredijo blokado ali deblokado mobilne banke, blokado ali deblokado plačil, naročijo lahko nove aktivacijske kode in opravljajo ostale finančne transakcije in storitve.

Vedno več rešitev na daljavo
Z novimi funkcionalnostmi v mobilnima bankama je komitentom na voljo vedno več rešitev, ki jih lahko izvedejo na daljavo, brez obiska poslovalnice. To je tudi v skladu s strategijo NLB-ja, saj so fizične poslovalnice vedno bolj namenjen poglobljenemu osebnemu svetovanju, vse ostalo pa komitenti lahko opravijo tudi na daljavo. Vpeljava video klica je zato zagotovo korak bližje k temu, da NLB uvede možnost odpiranja bančnih računov na daljavo, tako kot to poznajo že nekatere banke.

Sorodni članki

Komentiraj

Anti-Spam: