Nomago shuttle bus bo 5x na dan vozil med Ljubljano in letališčema v Benetkah (Marco Polo-VCE) in Trevisu (Treviso-TSF) / začetek 26.7.2018 | UPORABNA STRAN

Nomago shuttle bus bo 5x na dan vozil med Ljubljano in letališčema v Benetkah (Marco Polo-VCE) in Trevisu (Treviso-TSF) / začetek 26.7.2018

Nomago shuttle bus je nova storitev avtobusnega prevoznika Nomago s katero uvajajo direktno linijo med Ljubljano ter letališčema v Benetkah in Trevisu. Nomago shuttle bus storitev bo začela delovati 26.7.2018, na prej omenjeni liniji bodo vozili 5x na dan, cena enosmerne vozovnice je 18€ (v promocijskem času 9€).

Spletni nakup, Wi-Fi, električne vtičnice in premium razred
Nakup vozovnic za Nomago shuttle bus je možen prek posebne spletne strani https://shuttle.nomago.si/ , kjer si izberete datum in linijo ter opravite samo plačilo. Seveda pa je možen nakup vozovnice tudi pri vozniku, a tukaj obstaja riziko, da ne bo prostora na avtobusu.

Nomago je liniji Ljubljana –Benetke – Teviso namenil tri povsem nove nadstandardne avtobuse, en je Neoplanov, dva pa sta znamke Mercedes-Benz. Prve tri vrste (12 sedežev) so namenjene poslovnemu razredu, zadnji dve pa sta namenjeni družinam (4 sedeži), saj imata mizo na sredini. Vsi sedeži imajo USB priklop, ki ga potniki lahko izkoristijo za polnjenje mobilnih naprav ter električno vtičnico. Prav tako ima avtobus na voljo brezplačno Wi-Fi povezavo.

Cena
Redna cena za eno osebo v eno smer je 18€ in vključuje tudi prevoz prtljage ter nezgodno zavarovanje potnika med prevozom. V času do 1.9.2018 pa imajo na voljo promocijsko ceno vožnje in sicer za 9€ v eno smer za vsa potovanja od 26.7.2018 do 31.12.2018. Cene so fiksne ne glede na uro, dan ali lokacijo vstopa. Za pridobitev akcijske cene pa je potrebno vpisati kodo za popust “PRIDIZNAMI”.

Vozni red
Nomago shuttle bus je direktni avtobus, saj ima samo 5 postajališč in sicer Glavna avtobusna postaja Ljubljana, Dolgi most Ljubljana, Mehle Letrika, Šempeter pri Gorici, Letališče Marco Polo (VCE), Benetke ter Letališče Treviso (TSF), Treviso. Prvi avtobus iz Ljubljane odpelje od 2.00 zjutraj in v Benetke prispe ob 5.05, zadnji pa odpelje ob 14.30 in v Benetke prispe ob 18.10. Prvi povratek iz Benetk je 7.35, zadnji pa ob 23.20. To pomeni, da so dejansko pokriti vsi glavni valovi prihodov in odhodov letalskih potnikov.

Klikni na sliko za povečavo

Sorodni članki

3x komentirano

  1. […] Nomago shuttle bus bo 5x na dan vozil med Ljubljano in letališčema v Benetkah (Marco Polo-VCE) in … (0) Nomago shuttle bus je nova storitev avtobusnega prevoznika Nomago s katero uvajajo […]

  2. pozdravljeni ,zanime me ce se autobus vsavi v okolici Trsta ali pa v

    Devinu na avtocesti pri AGIP ?

  3. Iz Nomaga so na vprašanje o ustavljanju v Trstu oz njegovi okolici sporočili, da Shuttle bus Nomago trenutno še ne ustavlja v Trstu, vendar v bližnji prihodnosti načrtujejo tudi linijo do tržaškega letališča.

Komentiraj

Anti-Spam: